Oppussing av bad

Å pusse opp badet kan være både fristende og skremmende på samme tid, og som privatperson kan det være stressende og vanskelig å vite hvor man skal starte en slik prosess. Lomundal er en våtromsertifisert totalentreprenør som spesialiserer seg på våtrom, og hvert år totalrenoverer vi over 100 bad. Vi har på kort tid etablert oss som en foretrukken aktør i Oslo og gamle Akershus, noe som trolig skyldes vårt fokus på kundeopplevelse, så vel som høy kvalitet på det vi leverer.

Bestill gratis befaring
Pusse opp bad - Bilde
Klassisk bad med hvite marmorfliser og detaljer i messing. Utført av Lomundal.

Skal du pusse opp badet?

Enten du ønsker deg et standard bad av god kvalitet, eller har mer fokus på design og skreddersydde løsninger, er vi riktig partner for deg. Vi samarbeider med noen av bransjens beste interiørarkitekter, og vi setter deg gjerne i kontakt med en aktør som passer ditt prosjekt om du ønsker.

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp badet vil du få en dedikert prosjektleder med våtromsertifikat som holder deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen. Vi har et dynamisk og tverrfaglig team som er opptatt av å være din sparrepartner, og rådføre deg slik at du får det badet du drømmer om. Vi har også investert i et av markedets beste tegneprogrammer, og du vil i forkant av oppstart motta blant annet 3D-tegninger og visualiseringer av ditt kommende baderom.

Baderom vi har pusset opp

Alle prosjekter

Tenker du å bo hjemme under oppussingen?

Å bo hjemme under en totalrenovering kan være utfordrende. Vi er godt vant med å legge til rette for barnefamilier og ferierende, og har god erfaring med å holde kontakt via videosamtaler og øvrig digital kommunikasjon under gjennomføringen av prosjektet. Du reiser bort – vi pusser opp!

For eksempel, da Kamilla og mannen skulle totalrenovere leiligheten, reiste de bort på hytta og kom hjem til et nyoppusset bad.

Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing av bad og våtrom, og bruker utelukkende godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktfestes, med avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, og alle referanser har 5 års garanti.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt baderom i dag, og book gjerne en gratis befaring. Vi sender deg et uforpliktende tilbud innen 48 timer!

Har du andre jobber i boligen din du ønsker å få utført samtidig? Vi tar gjerne en titt på disse også!

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify
Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.