Oppussing av bad

Å pusse opp badet kan være både fristende og skremmende på samme tid, og som privatperson kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte en slik prosess. Lomundal er våtromssertifisert totalentreprenør som spesialiserer seg på oppussing av bad, og hvert år totalrenoverer vi over 100 bad.

Bestill gratis befaring
Pusse opp bad - Bilde

En entreprenør du kan stole på

Enten du er opptatt av trygghet og kvalitet når du skal pusse opp, eller har mer fokus på design og skreddersydde løsninger, er vi riktig partner for deg. I løpet av kort tid har vi etablert oss som en foretrukken aktør i Oslo og Akershus for totalrenovering av våtrom, noe som trolig skyldes vårt fokus på kundeopplevelse, så vel som høy kvalitet på det vi leverer.

For oss har det alltid vært viktig å levere trygghet og kvalitet, og vårt mål er at dette skal kunne oppleves av våre kunder gjennom hele prosessen til ferdigstillelse av ditt nye drømmebad. Vi stiller på gratis befaring for å lære mer om ditt prosjekt og dine ønsker, slik at vi kan komme med et tilpasset tilbud med de beste løsningen for å nå ditt mål. Vi er stolte av å kunne levere et tilbud til våre kunder allerede 48 timer etter befaring. Alle våre prosjekter kontraktsfestes med avtalt pris og tid for ferdigstillelse.

Prosjektleder sikrer fremgang og koordinerer alle faggrupper

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp badet, vil du få en dedikert prosjektleder som sørger for fremgang og kvalitet hele veien. Prosjektlederen koordinerer alle faggrupper som skal inn på badet – fra rørlegger, elektriker, membran til snekker. Hos oss får du alltid en fredagsrapport fra prosjektleder som forteller hva som har blitt gjort denne uken, samt hva som planlegges for neste uke. På denne måten vil du alltid være oppdatert på prosessen, samtidig som avklaringer vil bli tatt fortløpende. Du skal føle deg informert og trygg.

10 års tetthetsgaranti på våtrom

Badene vi bygger er utelukkende bygget med godt utprøvde materialer og våtromssystemer som sikrer at badet ditt skal være tett i mange år frem i tid. Hos Lomundal får du 10 års tetthetsgaranti på våtrommet, dobbelt så lenge som hva lovverket krever. Når prosjektet er ferdigstilt får du all dokumentasjon som er tilknyttet badet overlevert samlet fra oss, så du enkelt kan ha dette hos for eksempel Boligmappa, slik at det kan følge boligen videre.

Baderom vi har pusset opp

Alle prosjekter

Få inspirasjon og hjelp til å lage ditt drømmebad

Syns du det er vanskelig å velge materialer, farger, fliser og detaljer? Det forstår vi godt. I dag finnes det et hav av muligheter innen både fliser, armaturer, malte eller ikke malte vegger og så videre. Ønsker du å finne inspirasjon til ditt nye bad, enten du ønsker et klassisk bad, et moderne bad, et fargerikt eller minimalistisk bad, kan vi anbefale å ta en titt på vår Pinterest konto. Der har vi samlet opp mange ulike stiler med massevis av inspirasjon. Start gjerne planleggingen der og lag deg ditt eget moodboard for det nye badet ditt. Ofte kan det være en god idé å ta en titt i klesskapet sitt, for å se på hva slags farger man liker. Vi mener det er viktig å gå for noe som føles person, men samtidig kan tåle tidens tann.

Skulle du trenge mer hjelp til disse valgene, så kan det være lurt å få hjelp av en interiørarkitekt. Vi samarbeider med flere dyktige interiørarkitekter og designer som tar på seg alt fra store til små oppdrag. Det kan være du bare trenger hjelp til å velge mellom den ene eller andre flise, eller en god belysningsplan. Snakk gjerne med oss om dette, så hjelper vi deg å matche interiørarkitekten med ditt prosjekt.

Ofte stilte spørsmål

Gå til alle stilte spørsmål om bad
 • Hva er det viktigste å tenke på når jeg skal pusse opp badet?

  Det viktigste å gjøre når du skal pusse opp badet er å planlegge godt på forhånd, og engasjere en entreprenør med gode referanser og lang erfaring. Det er viktig å velge en solid aktør med god økonomi slik at man vet at firma vil eksistere i fremtiden dersom det skulle dukke opp noe i etterkant. Vi anbefaler å hente inn tilbud fra flere aktører, og sjekk de gjerne opp på proff.no i forkant.

  Les mer om dette her

 • Hvor lang tid tar det å pusse opp et bad?

  Å pusse opp et bad vil som regel ta 4-6 uker. Dersom man skal ha veldig spesielle løsninger, flis eller annet, vil det kunne ta noe lenger tid.

  Still oss spørsmål om ditt prosjekt

 • Hva er forskjellen på overflateoppussing og totalrenovering av bad?

  Forskjellen på overflateoppussing og totalrenovering av bad er at ved en overflateoppussing legger man kanskje bare flis på flis og bytter ut interiøret og armaturene. Ved en totalrenovering av bad river man hele badet og bygger det opp på nytt med nye rør, elektrisk, membran og så fliser og interiør. En overflateoppussing vil koste mindre, men har noen baksider ved at man gjerne mister garantier knyttet til jobben som har blitt utført på badet. Dette vil gi en dårligere vurdering på tilstandsrapport ved et eventuelt salg.

Innebygd badekar med grønne blanke fliser. Kvadratiske fliser på vegg over og innebygde armaturer fra Dornbracht. Utført av Lomundal.

Tenker du å bo hjemme under oppussingen?

Å bo hjemme under en totalrenovering kan være utfordrende, spesielt om man bare har ett bad. Vi er godt vant med å legge til rette for ferierende, og har god erfaring med å holde kontakt via videosamtaler og øvrig digital kommunikasjon under gjennomføringen av prosjektet. Du reiser bort – vi pusser opp!

For eksempel, da Kamilla og mannen skulle totalrenovere badet, reiste de bort på hytta og kom hjem til et nyoppusset bad.

Ønsker du å bo hjemme er dette også mulig, og vi legger til rette så godt vi kan for dette. Vi setter opp støvdører og gjør vårt ytterste for at det skal gå an å bruke deler av boligen mens vi jobber.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt baderom i dag, og book gjerne en gratis befaring. Vi sender deg et uforpliktende tilbud innen 48 timer! Har du andre arbeider i boligen din du ønsker å få utført samtidig? Vi tar gjerne et titt på disse også.

Bli kjent med oss

Bli bedre kjent med ansiktene bak prosjektene!

Møt menneskene her
Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?