Moderne bad med spiler og sorte detaljer

Et større bad i huset på Lørenskog var noe Martin og Ellen hadde tenkt på siden de flyttet inn for 2 år siden. Paret opplevde Lomundal som et seriøst firma og eksperter på baderom, og ga dermed oss oppgaven å realisere deres drømmebad med spiler og sorte detaljer.

Nøkkelinfo

  • Sted: Lørenskog
  • Periode: 2020
Baderom
Moderne bad med spiler og sorte detaljer - Bilde

Byggingen gikk overraskende fort

Da Ellen og Martin skulle pusse opp badet ønsket de å åpne opp mellom det eksisterende badet i kjelleren og tilstøtende rom for å få laget det store drømmebadet de hadde sett for seg i to år. De ønsket også å bytte ut det de beskriver som «kjedelig og gul» parkett med et penere og mer robust gulv i husets stue. Med på laget hadde de også interiørarkitekt Kaja Moen som utformet tegninger og prosjektleder Nikolai i spissen og Lomundal som utførende aktør for prosjektet. Ellen beskriver prosessen som veldig bra, og at bygging og gulvlegging faktisk gikk overraskende fort. «Prosjektleder var alltid tilgjengelig og svarte stort sett veldig raskt på spørsmål».

Ekstremt fornøyde

Når vi spurte Ellen om de var fornøyde med badet, forteller de at det ble ekstremt fornøyde og det ble akkurat slik de så for seg at det skulle bli. Det eneste hun hadde å påpeke var leveringstiden på badekaret hun hadde bestilt, men at dette ikke var Lomundal sin feil og sier at så fort det kom i hus var Lomundal raskt på plass for montering slik at det kunne tas i bruk.

Lomundal tipser: Vær tidlig ute med å bestille baderomsmøbler og utstyr. Enkelte produkter kan ha lang leveringstid. Hør med VVS-senteret hva leveringstiden på det du ønsker deg er, og snakk med prosjektlederen din om gode løsninger.

Bad med sort badekar og møblement i eik, utført av Lomundal.

En skikkelig wow-opplevelse

Ellen forteller at hun godt husker da badet var ferdig, og hun gikk inn etter det var blitt vasket, da fikk hun en skikkelig wow-opplevelse. Hun forklarer at hun allerede har vist frem badet til flere venner, og at alle syns det har blitt utrolig lekkert. Paret har anbefalt Lomundal videre til andre og allerede avtalt et nytt prosjekt i deres eget hus.

Ellen og Martin har handlet møbler og utstyr på Oslo VVS-Senter, fliser på Modena, og spiletak på Arkitre. Interiørarkitekt med utforming av plantegninger var Kaja Moen. Lomundal var utførende totalentreprenør med alle faggrupper og på dette prosjektet var prosjektleder Nikolai Berg.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.