Familie får nytt bad, gang og barnerom

Karina og Anders bor i en sjarmerende leilighet over 2 plan på Torshov i Oslo. Da paret skulle totalrenovere badet og se på muligheten for gode løsninger på andre tilstøtende rom falt valget på Lomundal. Til tross for at covid-19 stengte ned store deler av samfunnet midt under oppussingen gikk ikke det utover fremdriften på prosjektet, og resultatet ble nytt bad, vaskerom, barnerom og gang – et resultat Karina og Anders er veldig fornøyde med. Her kan du lese hva Karina har å si om prosjektet.

Nøkkelinfo

  • Sted: Torshov
  • Periode: 2020
Baderom
Familie får nytt bad, gang og barnerom - Bilde

Hadde tenkt på å totalrenovere i lengre tid

Familien hadde i lengre tid tenkt på både oppussing av badet og se på mulighetene for å få et ekstra soverom i leiligheten vår. Karina ønsket å flytte vaskerom, hvor det var et stort vindu, og ta litt av gangen for å få et ekstra soverom/barnerom.

– Vi ønsket også å totalrenovere badet og åpne opp under trappa, slik at gangen ble større da vi tok litt av gangen til soverom.

Valget falt på Lomundal da Anders hadde kjennskap til de fra før. Vi hadde i en periode fulgt de på Instagram og likte det eksklusive preget på badene de lager. Vi leste også tidligere anmeldelser og så at de skåret høyt der og følte oss trygge i valget. Det var kun Lomundal vi tok kontakt med og etter befaring fikk vi et utmerket tilbud og gikk for det.

Midt i oppussingen stengte covid-19 ned hele samfunnet, men arbeidet lot seg ikke påvirke

Hele prosessen fra start til slutt gikk smertefritt. Lomundal kunne sette i gang raskt med arbeidet og var gode på å kommunisere hva de måtte få på plass tidlig i prosessen, forteller Karina. Etter ca. 2 uker stengte hele samfunnet ned pga. korona og de var litt bekymret for hvordan det skulle gå videre, men arbeidet lot seg ikke påvirke og gikk sin gang. Prosjektet ble ferdigstilt innen avtalt tid.

Bad med grønne malte vegger, grå fliser på gulv og møblement i eik, utført av Lomundal.

God dialog med prosjektleder

  • Vi hadde hele veien god dialog med vår prosjektleder som informerte og var god på å veilede oss med alle valg vi måtte ta stilling til. Han var hele tiden tilgjengelig og lett å snakke med. Han hjalp oss til gode løsninger, som vi i utgangspunktet ikke hadde tenkt og hele resultatet ble til underveis. Det resulterte i at vi flyttet to vegger for å få større bad. Delte opp litt av det tidligere badet og laget et vaskekott med plass til vaskemaskin/tørketrommel og varmtvannsbereder. Laget soverom/barnerom av tidligere vaskerom og litt av gangen.

    Karina

Inngang til bad med grå fliser og grønne vegger, utført av Lomundal.

Ville absolutt brukt Lomundal igjen

Paret forteller at de handlet mye av baderomsinnredning, speil og diverse på Oslo VVS-senter, fliser på både på Modena, Fagflis og Flisekompaniet. De er svært fornøyd med resultatet og ville absolutt brukt Lomundal igjen, og har allerede anbefalt de til en rekke naboer og venner.

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?