Totalrenovering av leilighet i Holmenkollen

Haakon kjøpte ny leilighet på Holmenkollen, men med et stort renoveringsbehov. Sammen med sin interiørarkitekt hentet de inn flere tilbud, men valgte å gå for Lomundal som entreprenør på jobben. Det var Haakon veldig fornøyd med.

Nøkkelinfo

  • Sted: Holmenkollen
  • Periode: 2019
Baderom Totalrenovering
Totalrenovering av leilighet i Holmenkollen - Bilde
Bad med servant i porselen og mørk møblement under, utført av Lomundal.

God dialog mellom entreprenør og interiørarkitekt

Da Haakon hadde bestemt seg for å totalrenovere leiligheten, koblet han på en interiørarkitekt for å hjelpe han med planløsning, materialer og farger. Interiørarkitekten  kom med forslag til ny planløsning, og disse tegningen lå til grunn for tilbudet han fikk fra Lomundal. Interiørarkitekten ble også med i prosessen rundt innhenting av tilbud for å sikre at forslagene ble ivaretatt og at alternative løsninger ble diskutert. Derfor var dialogen mellom Lomundal og interiørarkitekten viktig, og den fungerte helt utmerket.

Behov for profesjonelle som kunne sørge for et godt prosjekt

  • Jeg trengte en person som kunne det, og som kunne gi meg inspirasjon til hva som kunne gjøres. Jeg hadde hverken tid eller innsikt i hvordan det kunne bli bra. Skulle jeg først pusse opp, ville jeg gjøre det ordentlig.

    Haakon

Stua og gang med lyst tregulv og malte flater, utført av Lomundal.

Alt utenom kjøkkeninnredningen ble byttet ut

I leiligheten på rundt 100 kvm måtte alt gjøres, med unntak av kjøkkeninnredningen ble absolutt alt byttet ut. Gulv og vegger ble revet, nye vegger og løsninger kom til. Det ble bygget nytt bad, vegger ble malt og det ble satt inn nye lys i taket. Med unntak av det elektriske, ble alt utført av Lomundal.

– Det var en ren tilfeldighet at jeg fant Lomundal. Jeg hentet inn noen tilbud fra ulike aktører, og fikk en veldig god dialog med Jørn som er selger der, og likte hvordan de fulgte opp prosessen. Jeg kikket på referanser på nettet, sjekket opp i overordnet regnskap og så at dette var en solid bedrift. Jeg fikk inntrykk av at det er et seriøst selskap som kommer til å eksistere i mange år, forteller Haakon.

Behagelig prosess med egen prosjektleder

Haakon fikk Nikolai som sin prosjektleder, som fulgte han fra start til slutt. Han forteller at han syns hele prosessen var veldig bra. Alt gikk bra fremover, og det ble veldig godt håndtert av prosjektlederen, påpeker han. Det å slippe å forholde seg til noen andre enn prosjektleder og interiørarkitekt fjerner mye stress og tid fra personen som skal pusse opp. Bare det å slippe å koordinere flislegger, malere, elektrikere og andre som skal komme inn.

Det var veldig bra å slippe å forholde seg til noen andre enn han, helt genialt faktisk. Bare det å slippe å koordinere flisleggere, malere, elektrikere og hvem som nå måtte komme inn.

Kan ikke tenke seg å pusse opp fremover uten prosjektleder

  • Nikolai av helt super, han hadde dialog med andre, sørget for nabovarsel, fulgte opp ting jeg hadde bestilt og holdt i hele prosessen. Han diskuterte også eventuelle løsninger og hindringer underveis med interiørarkitekten, og sammen fant de løsninger som var til det beste for prosjektet. Å ha en prosjektleder som Nikolai var en av hovedgrunnen til at prosjektet gikk så smidig og ble så vellykket. Jeg kan ikke tenke meg å kjøre oppussingsprosjekter fremover uten å ha en prosjektleder som holder i alle trådene.

    Haakon

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?