Familie på Majorstuen får to nye bad

Merete og familien fikk muligheten til å flytte tilbake til deres favoritt bygård på Fagerborg etter flere år på Frogner. Da de fikk nyss om at noen gamle naboer skulle flytte, gjorde de alt de kunne for å få flytte tilbake til Jacob Aalls gate. Det fikk de, og nå har de pusset opp hele leiligheten og fått to nye bad ved hjelp av Lomundal.

Nøkkelinfo

  • Sted: Majorstuen
  • Periode: 2020
Baderom
Familie på Majorstuen får to nye bad - Bilde

En funksjonell og stilren bolig

I enden av Jacob Aalls gate står en flott bygård av Harald Hals, og her bor Merete med familien sin. De har en spennende historie knyttet til denne adressen. Dette er nemlig en adresse de har bodd på før, og alltid har lengtet tilbake til. Etter noen år på Frogner fikk de nyss om at noen gamle naboer som kunne tenke seg å selge, så de hoppet på muligheten så snart den bød seg.

Merete og familien flyttet inn i en leilighet hvor det tidligere paret som bodde der ikke hadde gjort store endringene på mange år. Det var dermed behov for en totalrenovering. Målet var å gjøre om boligen til en funksjonell og praktisk leilighet for en familie på fire. Lomundal fikk oppdraget med å pusse opp to nye bad, samt legge opp el og rør til et nytt kjøkken.

Behov for en trygg aktør

  • Vi vurderte flere alternativer for de ulike delene av prosjektet, men valgte Lomundal fordi det føltes trygt og vi fikk et profesjonelt inntrykk fra både hjemmesiden og befaring med Jørn. I tillegg hadde vi også fått Lomundal anbefalt hos Oslo VVS. Vi visste at dette prosjektet kom til å bli kostbart, så vi måtte kunne stole på fagfolkene vi involverte.

    Merete

Bad med gråbeige fliser og hvit baderomsmøblement, utført av Lomundal.

Et moderne og tidløst bad som skulle stå i helhet med bygården

Merete har stor kjærlighet for bygården som er tegnet av den kjente arkitekten Harald Hals. Da de skulle pusse opp var det viktig å velge en stil som kunne passe med bygården, men likevel føles moderne.

– Det var viktig for oss at bad og kjøkken skulle passe inn med stilen til bygården fra 1924, samtidig som vi ville ha et moderne og tidløst uttrykk. Vi ønsket oss en stil som vi kom til å være fornøyd med i mange år, men der vi også har muligheten til å gjøre små justeringer underveis. Dette er årsaken til at vi blant annet valgte malte vegger på badene. Alt av inventar på badene ble kjøpt på Oslo VVS.

Ingen overraskelser og god kommunikasjon hele veien

Vi spør Merete om hun har hatt en god opplevelse med Lomundal. Til dette svarer hun at det har de virkelig. Fra første dag fikk de god kontakt med prosjektleder Robin, som ledet de gjennom prosjektet på en trygg og god måte. De opplevde ingen overraskelser og følte at det var god kommunikasjon hele veien.

– Vi opplevde at Lomundal var der for oss og ønsket at vi skulle bli fornøyde til slutt. Det er slitsomt å pusse opp en hel leilighet, men i dag er det virkelig verdt det. Vi nyter godt håndverk hver dag og koser oss i vårt eget private hjemmespa. Vi har allerede anbefalt Lomundal til andre og vil fortsette med det.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.