Familie på Grefsen pusser opp badet

Da familien skulle utvide og totalrenovere badet ønsket de seg en totalentreprenør som kunne ta seg av hele jobben. Ved hjelp av Lomundal fikk de et større og mer funksjonelt baderom med et moderne utseende som de vil kunne ha glede av i lang tid.

Nøkkelinfo

  • Sted: Grefsen, Oslo
  • Periode: 2022
Baderom
Familie på Grefsen pusser opp badet - Bilde

Ønsket det ultimate hjemmet å bli gamle i

Kjell og Marianne bor med familien sin på Grefsen i et nydelig hus med flott utsikt. Den siste tiden har de gjort flere endringer på boligen for at dette skal kunne være det ultimate hjemmet for dem å kunne bli gamle i. Som en del av dette hadde de behov for å gjøre endringer på badet, som tidligere hadde en noe upraktisk løsning. Der var det blant annet skråtak i dusjen, som ga dårlig plass. Valget ble derfor å gjøre om på eksisterende planløsning og utvide rommet.

Baderom med store grå fliser, frittstående badekar og baderomsinnredning i mørk treverk. Utført av Lomundal.

Ny planløsning sikret et mer funksjonelt bad

  • Vi valgte å rive både vegger, tak og gulv. Vi utvidet det nye badet inn i et eksisterende kott med skråtak. Dusj, badekar og servant ble plassert på nye steder i forhold til det gamle badet i tillegg til at vi flyttet inngangsdøren noe også.

    Marianne

Detaljbilde av baderomsinnredning i valnøtt med armatur fra Gessi. Over vasken henger et rundt speil. Badet er totalrenovert av Lomundal.

Marianne fant Lomundal på nett og likte godt at vi kunne utføre hele oppdraget som et totalentreprenør. Hennes inntrykk var at Lomundal virket som en profesjonell aktør, og hun likte flere av de tidligere prosjektene hun kunne se bilder av på nettsiden.

Ønsket et praktisk og tidløst familiebad

Paret planlegger for å kunne bli gamle i huset de bor i, og har i løpet av en periode pusset opp flere deler av boligen. Det har vært viktig for de å gå for en stil som føles personlig nok, men samtidig er så tidløs at det kan være noe de ikke blir lei av. I tillegg har det vært fokus på å gå for produkter av høy kvalitet, så de ikke skal trenge å skifte ut noe.

– Vi ønsket å lage nytt bad som vi kunne ha i mange år, uten å bli lei av det, og var da opptatt av å gå for noe med enkle og rene linjer. Jeg ønsket store fliser slik at vi kunne  bruke minst mulig fug, og de vi har gått for er enkle å holde rene. Kombinasjonen av flisen og det mørke treverket er noe jeg ble veldig fornøyd med.

De store flisene er fra Flisekompaniet og gir rommet en stor og god følelse. Ved å bruke designsluk i dusj fra Purus ble det også mulig å legge denne flisen i dusjrommet. Familien ønsket seg både dusj og badekar, og med den nye planløsningen var dette fint mulig. Her kan det være flere på badet samtidig, men det kan også brukes som et hjemmespa når man ønsker å finne roen.

Samme leverandør på møbler i hele huset

Baderomsinnredningen er fra Boform og har god plass til oppbevaring for hele familien. Leverandøren har de også brukt til flere deler av boligen, noe som er med på å skape en fin helhet gjennom hele huset. Armaturene i børstet nikkel fra Gessi er med på å skape prikken over i’en på dette stilrene baderommet.

Vurderer du å pusse opp badet? Her er alt du bør vite på forhånd! 

Prosjektleder var profesjonell, ryddig og tilgjengelig

Da vi spør Marianne om hun er fornøyd med prosess og resultat av oppussingsprosjektet, så forteller hun at selve utførelsen av badet, med prosjektleder og alle håndverkerne var utrolig profesjonelt og bra. Hun hadde noen forventninger til mer bidrag på design- og idé fasen, men forteller at hun var svært fornøyd med Marius som prosjektleder.

– Marius var veldig ryddig og alltid tilgjengelig for å svare på de spørsmålene vi måtte ha. Han fulgte prosjektet opp på en bra og profesjonell måte, og vi vil absolutt anbefale Lomundal videre til andre!

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.