Totalrenovering av leilighet i Slemdal

Paret skulle i første omgang ta kjøkkenet og de to badene i deres nye leilighet, men til slutt falt valget på å totalrenovere hele boligen. Sammen med interiørarkitekten skapte Lomundal et hjem de kan ble gamle i.

Nøkkelinfo

  • Sted: Slemdal, Oslo
  • Periode: 2022
Totalrenovering
Totalrenovering av leilighet i Slemdal - Bilde
Moderne bad med 3D dimensjonale fliser over innebygd badekar, mørk baderomsinnredning og flise på gulv i stein. Utført av Lomundal.

Ble tipset om Lomundal av megleren

Kundene hadde bestemt seg for å flytte ut av Oslo sentrum til et litt roligere område hvor de planlegger å bli til de blir gamle. Under salgsprosessen fikk de tips av deres megler som selv hadde brukt Lomundal, og var svært fornøyd. Leiligheten de endte opp med trengte en totalrenovering av både de to badene og kjøkkenet, og valget falt på å sette i gang denne prosessen i samarbeid med interiørarkitekt Kristin Skogheim med Simen som kundens prosjektleder.

– Anbefalingen fra megleren tolket vi som en garanti for kvalitet, og det viste seg å være helt riktig.

Moderne baderom med fliser på gulv og rundt badekar i beige stein. Over badekaret er det lagt 3D dimensjonale fliser. Utført av Lomundal.

Fra bad og kjøkken til totalrenovering av hele leiligheten

Utgangspunktet for jobben var å totalrenovere to bad og kjøkken i samarbeid med interiørarkitekten, men etter hvert som arbeidet startet ble det mer og mer klart at kontrasten mellom rommene som ble tatt og ikke tatt ble større enn hva kunden ønsket. Det ble derfor valgt å gjøre oppgraderinger på hele boligen, hvor alt ble revet ut med unntak av gulvene som ble slipt og fikk en ny farge.

Kunden forteller at hun følte seg trygg på Lomundals spesialkompetanse på bad, og lot derfor alle tekniske sider av prosessen bli overlatt til entreprenøren. Interiørarkitekten hjalp kunden med å komme frem til de riktige løsningene og materialene til alle rom, og sammen med Lomundal ble resultatet akkurat som de hadde drømt om.

Tidløse bad med høy kvalitet

Badene ble moderne og tidløse med høy kvalitet og enkelte detaljer som skaper særpreg i rommet. De 3D dimensjonale flisene fra Fagflis skaper et spennende uttrykk som er med på å løfte helhetsopplevelsen av badet. For kunden var det viktig å få plass til badekar på det første badet og dusj fra tak i det andre. I tillegg ønsket de å flytte vaskemaskin og varmtvannsbeholder fra kjøkkenet til dette badet. Dette ble løst på en praktisk måte hvor varmtvannsbeholder og vaskemaskin står skjult bak en frostet glassdør. Baderomsinnredningen er fra Oslo VVS.

Kjøkkeninnredning i valnøtt fra Sigdal med overskap malt i samme beige tone som veggen. Benkeplate i lys sten. Pusset opp av Lomundal.

Helhetlig stil gjennomgående i leiligheten

Kjøkkenet og baderomsinnredningen står godt sammen og viser til helheten i leiligheten, takket være interiørarkitekten. Her har det blitt valgt ut smarte og stilfulle løsninger fra Sigdal som kunden var svært fornøyd med. Hvitevarene er plukket ut fra Miele.

Imponert over fleksibiliteten underveis i prosjektet

Tross en tid med leveringsvansker og endringer underveis, ble prosjektet gjennomført med to svært fornøyde kunder. Det å totalrenovere en hel leilighet kan være omfattende for alle parter involvert.

– Prosessen var veldig god, Simen var alltid tilgjengelig og veldig løsningsorientert. Ettersom vi utvidet prosjektet etterhvert som vi så at alt måtte gjøres, er vi imponert over den fleksibiliteten som ble vist. I en tid hvor leveranser var vanskelig, ble vi løpende holdt orientert om situasjonen. Det kunne være frustrerende noen ganger, men det er ikke Lomundals skyld. Prosjektet ble ferdig som lovet, og håndverkerne hadde høy faglig standard og var vennlige.

Kunden forteller at hun noen ganger opplevde misforståelser rundt arbeidsfordelingen mellom interiørarkitekt og prosjektleder, men at de uansett er kjempefornøyd med både prosess og resultat av oppussingen.

– Det er dyrt å pusse opp en hel leilighet, men det var verdt det! Vi har allerede anbefalt Lomundal videre til andre og vil fortsette å gjøre det. Det er så betryggende å overlate et slikt prosjekt til så kompetente mennesker. Tusen takk for vel utført jobb.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?