Interiørarkitekter

Å pusse opp større prosjekter kan være vanskelig for enkeltpersoner. Det er svært mange valg som må tas, alt fra farger til fliser, listverk, knotter og knagger og mer. Trenger du hjelp med farger, materialvalg, belysning eller annet innen interiørdesign? Få hjelp av dyktige interiørarkitekter vi samarbeider med.

Bruk en interiørarkitekt til ditt prosjekt

Cecilie Claussen

Cecilie Claussen er et Oslo-basert designkontor som tilbyr profesjonell bistand og leverer interiørløsninger private hjem. Målet er å skape optimale rom ut fra kundens behov, med hovedfokus på funksjonalitet, kvalitet og kosteffektivitet. Kontoret leverer alt bra behovsanalyse, arealplanlegging, valg av materialer og fargesetting, møbel- og spesialdesignet, belysning, universell utforming, innhenting av priser, anbudsdokumenter og 3D visualisering.

Besøk Cecilie Claussens nettside her

Eitra

Kamilla Eide, interiørarkitekt med base i Oslo, etablerte seg i 2019 og har siden spesialisert seg på interiørdesign for bad. Hun kan også gjennomføre større prosjekter som omfatter hele hjem. I tett samarbeid med kundene sine, fokuserer hun på å skape velplanlagte rom ved å optimalisere arealbruk og planløsninger. Dette inkluderer skisser av skreddersydde løsninger, valg av materialer og farger, utarbeidelse av belysningsnplaner, samt 3D-visualiseringer. For Kamilla handler interiørdesign om å fjerne det overflødige og fremheve essensielle former, skape atmosfære og varige løsninger. Hun legger stor vekt på detaljer, gode materialvalg og hvordan disse harmoniserer med kundens personlighet og behov. Hun nærmer seg hvert prosjekt med åpent sinn, med fokus på å skape rom som fremmer menneskelig bruk.

Besøk Eitras nettside her

Eske Prosjekt

Eske Prosjekt er forlengelsen av interiørbutikken Eske på Bislett i Oslo. Eske er kjent for sin lekne og originale stil; en kombinasjon av kontinental overflod med en skandinaviske sans for detaljer og levetid. Med utgangspunkt i kundens ønsker og behov, skaper de et personlig univers ved hjelp av farger, tapeter, møblering, belysning og tekstiler. De går en forkjærlighet for gjenbruk og gir gjerne nytt liv til arvegods, bruktfunn eller kundens gamle favoritt eller kundens gamle favoritter. Eske har troen på at et hjem skal være en refleksjon av sine beboere – stedene de har besøkt, tingene de elsker og idéene som har inspirert de. Gjennom designprosessen blir dere kjent på et personlig og intuitivt nivå, og sammen skaper vi det endelige resultatet.

Besøk Eske Prosjekts nettside her

Intro Ark

Intro Ark er et interiørarkitektkontor som leverer tjenester innenfor hele arkitekturfeltet. Med god kommunikasjon, kreativitet og kvalitet i fokus liker de å utfordre designprosessen, slik at hvert prosjekt blir unikt. Tjenestene deres tilpasses etter kundens ønsker og behov. Intro Ark leverer alt fra planløsninger, møbleringsplan, belysningsplan, tekniske tegninger, farger og materialer.

Besøk Intro Arks nettside her

Interiørarkitekt Maria Horgen

Maria er interiørarkitekt og sertifisert fargerådgiver, eller fargenerd som hun liker å kalle seg selv. Hun er grunnlegger av Dusty Interiør og har hjulpet folk med hjemmene sine i over ti år. Hun er opptatt av å skape varige hjem med en tidløs fargepalett. Maria har en BA i kunst, med interiørarkitekt som felt. Hun er en ekspert i å sette sammen farge- og materialpaletter, som sammen med rommets møbler og dekor binder det hele sammen. Farger er en stor del av hverdagen til Maria, og er en viktig del når hun hjelper folk å få frem identiteten sin i hjemmene sine. Ved å bruke sin ekspertise innen fargeplanlegging bidrar hun til å binde rom og elementer sammen.

Besøk Marias nettside her

Romlaboratoriet

Romlaboratoriet er et samfunnsengasjert kontor som gå i bresjen for å realisere bærekraftig interiørarkitektur. Romlab ønsker å være et laboratorium for fremtiden, og deres drivfjær er å skape god og fremoverlent interiørarkitektur som bidrar til å drive samfunnet i en mer bærekraftig retning. Ambisjonen deres er å realisere interiørarkitektur med målbar og tydelig effekt, oss om forener optimal funksjon, innovasjon, varig estetikk og sunn økonomi. Romlab jobber kollektivt og i team intern, og med varierte fagområder i prosjektene deres. Sammen skaper de gode og bærekraftige steder å være.

Besøk Romlaboratoriets nettside her

Oggi

Kathrine Kristiansen står bak inteirørarkitektkontoret Oggi. Hun er godt kjent i bransjen og er blant annet ofte å se på God Morgen Norge. Hun jobber med konsulentbistand ved innredning av private boliger. Oggi kan bistå våre kunder som skal totalrenovere der man trenger hjelp til arealutnyttelse, materialvalg og belysningsplan, men også fargeveiledning. Kathrine legger stor vekt på materialvalg og farger som en vesentlig del av arbeidet. Dette er for å kunne oppnå den beste harmonien mellom det funksjonelle og visuelle for et godt hjem.

Besøk Oggis nettside her

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring