Oppussing av kjøkken

Vurderer du å pusse opp kjøkkenet ditt? Vi har lang og omfattende erfaring med totalrenovering av kjøkken, og kan ta oss av hele denne prosessen for deg og holde i alle tråder fra oppstart til ferdigstillelse.

Bestill gratis berfaring
Pusse opp kjøkken - Bilde
Detaljbilde fra Camilla Pihl sitt kjøkken, med armatur fra Quooker og vannkaraffel fra Oslo Deco.

Vurderer du å pusse opp kjøkkenet?

Å pusse opp kjøkkenet er både kostbart, tar tid og krever en del koordinering, og som privatperson kan denne prosessen være overveldende. Flere faggrupper skal være involvert, og det er i dag flere krav til den tekniske utførelsen av arbeidet. Derfor er det viktig å planlegge godt, og bruke dyktige fagfolk til å gjennomføre jobben.

Vi koordinerer alle faggrupper og sørger for at alt er klart til montering av innredning, samt ferdigstillelse med sluttmontering av utstyr etter at kjøkkeninnredningen har kommet på plass. Du bestiller det kjøkkenet du ønsker deg – vi ordner resten. Hos oss vil du kun trenge å forholde deg til én prosjektleder som følger prosjektet ditt fra start til slutt.

Tenker du å pusse opp kjøkkenet?

Vi har laget en kjøkkenguide i samarbeid med Drømmekjøkkenet som tar seg for det du bør tenke på før du setter i gang prosessen.

Kjøkken vi har pusset opp

Våtromsertifisert totalentreprenør

Lomundal er en totalentreprenør som spesialiserer seg på våtrom og kjøkken, med ansatte fra flere ulike fagfelt. Dette gjør at vi totalt sett innehar all den tverrfaglige kompetansen vi trenger for å løse ditt prosjekt på best mulig måte. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du vil bli rådført for de beste løsningene for ditt kjøkken, med løsninger du kanskje ikke hadde sett for deg var mulige å få til. Dette er en kompetanse og et kvalitetsnivå vi er svært stolte av.

Vi har også godt forhold til flere interiørarkitekter, møbelsnekkere og de fleste aktuelle kjøkkenleverandører, dersom du ønsker deg ekstra hjelp med å finne riktig løsning og materialvalg for å skape ditt drømmekjøkken.

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp kjøkkenet ditt, får du én prosjektleder å forholde deg til, samt én bedrift som leverer all den dokumentasjonen og garantiene som følger det utførte arbeidet. Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing, og bruker kun godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktfestet, med avtalt frist for ferdigstillelse.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om ditt kjøkken, og book en gratis befaring i skjemaet under!

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.