Oppussing av kjøkken

Vurderer du å pusse opp kjøkkenet ditt? Vi har lang og omfattende erfaring med oppussing av kjøkken, og kan ta oss av hele denne prosessen for deg og holde i alle tråder fra oppstart til ferdigstillelse. Du bestiller kjøkkenet fra den leverandøren du ønsker, mens vi klargjør rommet for montering.

Bestill gratis berfaring
Pusse opp kjøkken - Bilde
Detaljbilde fra Camilla Pihl sitt kjøkken, med armatur fra Quooker og vannkaraffel fra Oslo Deco.

Vurderer du å pusse opp kjøkkenet?

Å pusse opp kjøkkenet er både kostbart, tar tid og krever en del koordinering, og som privatperson kan denne prosessen være overveldende. Flere faggrupper skal være involvert, og det er i dag flere krav til den tekniske utførelsen av arbeidet. Derfor er det viktig å planlegge godt, og bruke dyktige fagfolk til å gjennomføre jobben.

Vi koordinerer alle faggrupper og sørger for at alt er klart til montering av innredning, samt ferdigstillelse med sluttmontering av utstyr etter at kjøkkeninnredningen har kommet på plass. Du bestiller det kjøkkenet du ønsker deg – vi ordner resten. Hos oss vil du kun trenge å forholde deg til én prosjektleder som følger prosjektet ditt fra start til slutt.

Tenker du å pusse opp kjøkkenet?

Vi har laget en kjøkkenguide i samarbeid med Drømmekjøkkenet som tar seg for det du bør tenke på før du setter i gang prosessen.

Kjøkken vi har pusset opp

Våtromsertifisert totalentreprenør

Lomundal er en totalentreprenør som spesialiserer seg på våtrom og kjøkken, med ansatte fra flere ulike fagfelt. Dette gjør at vi totalt sett innehar all den tverrfaglige kompetansen vi trenger for å løse ditt prosjekt på best mulig måte. Dette gjør at du kan føle deg trygg på at du vil bli rådført for de beste løsningene for ditt kjøkken, med løsninger du kanskje ikke hadde sett for deg var mulige å få til. Dette er en kompetanse og et kvalitetsnivå vi er svært stolte av.

Vi har også godt forhold til flere interiørarkitekter, møbelsnekkere og de fleste aktuelle kjøkkenleverandører, dersom du ønsker deg ekstra hjelp med å finne riktig løsning og materialvalg for å skape ditt drømmekjøkken.

Velger du å gå for Lomundal når du skal pusse opp kjøkkenet ditt, får du én prosjektleder å forholde deg til, samt én bedrift som leverer all den dokumentasjonen og garantiene som følger det utførte arbeidet. Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing, og bruker kun godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktfestet, med avtalt frist for ferdigstillelse.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om ditt kjøkken, og book en gratis befaring i skjemaet under!

 • Hva koster det å pusse opp kjøkken?

  Et nytt kjøkken kan variere betydelig i pris avhengig av ting som størrelsen på kjøkkenet, materialene du velger, om du trenger nye hvitevarer, og omfanget av arbeidet (for eksempel om det skal legges nytt elektrisk og røropplegg).

  Det som oftest trekker opp prisen på kjøkkenet er om det skal flyttes fra et rom til et annet. Dette kan involvere flere kostnader fra rørlegger og elektriker da det inkluderer det å måtte legge om rør og det elektriske. Hos oss vil du likevel kun forholde deg til en prosjektleder som tar denne kommunikasjonen for deg. Dette gjør prosessen smidigere for deg.

  Normalt kan det være snakk om en pris på 50.000,- for en enkel overflateoppussing til 300.000,- eller mer for en høykvalitets, fullstendig renovasjon. Men det er viktig å få detaljerte estimater på forhånd. Det kan du gjøre ved å bestille en gratis befaring hos oss. På den måten vil du kunne vite mer om hva et nytt kjøkken vil koste. Vi minner om at vi kun utfører totalrenoveringer av kjøkken.

  Still oss spørsmål om ditt prosjekt

 • Hvor lang tid tar det å pusse opp et kjøkken?

  Å pusse opp et kjøkken vil som regel ta 3-4 uker, men kan selvfølgelig ta mer tid også dersom man skal ha spesielle løsninger som krever mer arbeid.

  For å få et mer detaljert svar anbefaler vi deg å ta kontakt med oss om en gratis befaring. På denne måten kan vi gi deg et mer korrekt tilbud på akkurat ditt prosjekt i forhold til hva du ser for deg.

  En befaring er heller ikke noe som trenger å ta veldig lang tid. Se hvordan du kan gjennomføre befaringen på 1-2-3!

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?