Hjemmespa på Nordstrand

Da Kristian og Morten hadde bestemt seg for å gjøre om et mindre bad og tilhørende kjøkken til et stort baderom, var de begge enige om at de ønsket seg noe spesielt. Lomundal hjalp de med å skape deres nye en suite hjemmespa med kvalitet i alle ledd.

Interiørkonsulent: Eitra Bad
Foto: Kevin Fauske

Nøkkelinfo

  • Sted: Nordstrand, Oslo
  • Periode: 2022
Baderom
Hjemmespa på Nordstrand - Bilde

Drømmen om et en suite bad

Morten og Kristian bor i et hyggelig hus på Nordstrand. I enden av deres master soverom har det frem til nå vært et lite bad med et tilhørende kjøkken de ikke hadde bruk for. Drømmen var hele tiden å bygge deres en suite baderom med ordentlig spa-følelse, og da de endelig kunne sette i gang tok de kontakt med Lomundal for å utføre arbeidet i samarbeid med Eitra Bad.

Bad med blanke loddrette fliser på vegg, terrazzoflis på gulv og baderomsinnredning i eik. Utført av Lomundal.

Fant Lomundal gjennom søk på nett

  • Jeg søkte en del rundt på nett før jeg kom frem til Lomundal. Etter noe vurdering falt valget på dere for å være utførende aktør på prosjektet, og det er jeg svært fornøyd med. Vi fikk Trond som vår prosjektleder, som gjorde en svært god jobb.

    Kristian, Nordstrand | 2023

Høy grad av funksjonalitet, estetikk og kvalitet

Morten og Kristian var enige om at de ønsket seg et baderom som skulle føles som en liten oase, hvor skuldrene skulle senkes. Badet ligger i øverste etasje, og det ble derfor valg å sette inn to takvinduer for å slippe inn lyset. Dette gjorde det også mulig å bruke en litt mørkere flis uten at rommet føltes tungt. Begge er kvalitetsbevisste og ønsket seg materialer og produkter som vekket de taktile sansene, og som i tillegg kunne tåle tidens tann.

Eitra Bad hjalp paret med å velge ut de ulike flisene, møblene og armaturene. Sammensettingen skapte et spennende rom med god variasjon, men som likevel føles avslappende. Rommet er også delt inn på en smart måte – du kommer først inn i delen med toalett, baderomsinnredning og dobbel vask. Videre inn gjennom den buede inngangen kommer du til «spa-avdelingen» hvor det er satt inn et innebygd badekar og dusj ved siden av. Dette gjør det mulig for begge å bruke badet, og at den som slapper av i badekaret ikke føler seg forstyrret.

Vurderer du å pusse opp badet? Da bør du lese denne artikkelen på forhånd! 

Baderom med innebygd badekar med grønne fliser og armaturer fra Dornbracht. Fliser i grå terrazzo. Utført av Lomundal.
Detaljbilde av innebygde armaturer fra Dornbracht installert på badekar. Hvite kvadratiske fliser på vegg. Utført av Lomundal.

Godt samarbeid gjorde det enklere å gjøre justeringer underveis

Å pusse opp badet er ingen lek, og spesielt ikke når man skal gjøre omfattende endringer og slå sammen flere rom. Da har det vært avgjørende å ha gode sparrepartnere og et godt samarbeid for å komme seg i mål på en god måte. Toalettet måtte endre plassering, en smalere hylle ved servantskapet måtte bygges og armaturet til badekaret måtte endre plassering. Dette er avklaringer som må tas underveis hvor interirørdesigner og entreprenør må jobbe sammen for å finne de beste løsningene.

Anbefalte Lomundal videre med en gang

  • Vi følte at Lomundal gjorde en grundig og nøyaktig prosess fra første møte til ferdigstillelse. Det var en super oppfølging i alle ledd, og meget høy kvalitet på utførelse. I tillegg var alle hyggelige, og det er svært god kommunikasjon både hos ledelse, prosjektledere og håndverkere. Vi anbefalte Lomundal videre til en venninne, og hun var like fornøyd som oss!

    Kristian, Nordstrand | 2023

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.