Familie på Stabekk pusser opp to bad

Cecilie bor med familien sin på Stabekk, og hadde to bad fra 90-tallet som sårt trengte en full renovering. Ved hjelp av Lomundal fikk de to nye moderne baderom i beige og grå toner som de vil kunne nyte i mange år fremover.

Nøkkelinfo

  • Sted: Stabekk
  • Periode: 2022
Baderom
Familie på Stabekk pusser opp to bad - Bilde
Lite bad med lyse fliser, smalt baderomsmøbel i grått med sorte detaljer og et lite speilskap over. Utført av Lomundal.

Ønsket seg tidløse bad som kan holde lenge

Cecilie ble tipset om Lomundal da hun og mannen hennes hadde startet orienteringsprosessen av fliser hos Bergersen Flis. Med to bad fra 90-tallet i boligen sin, var det på tide å totalrenovere begge og lage noe tidløst og moderne som familien kunne glede seg over i lang til fremover. Hos Bergersen ble de anbefalt tre til fire ulike aktører for å kunne sammenligne, men valget falt til slutt på Lomundal og Simen som deres prosjektleder.

Kom med et ryddig og spesifikt tilbud

  • Lomundal virket veldig seriøse, hadde gode referanser og en seriøs fremtoning i innsalgsprosessen både med befaring og et ryddig og spesifikt tilbud. I tillegg til dette like jeg profilen til selskapet godt.

    Cecilie

Ønsket seg en enkel stram stil, med spafølelse og lunhet

Paret ønsket seg to bad som skulle harmonere med hverandre da de ligger i samme etasje, men også med resten av boligen. Huset deres er klassisk med høye lister og rutete vinduer, så her var de bevisste på å «stramme det opp» gjennom material- og fargevalg. Derfor valgte de å gå for en enkel stram stil, med spafølelse og lunhet.

– Valget falt på store fliser på gulv og vegger i en lun grå-beige farge med armaturer i matt sort, samt innslag av noe treverk. Vi gikk for et boblebad, håndkleholdere med varme, samt innebygde hyllenisjer som skapte en god atmosfære og som gir oss spafølelsen.

Skal du pusse opp badet? Her er alt du trenger å vite på forhånd!

Baderom med lyse fliser, sorte detaljer, skrått takvindu. Utført av Lomundal.

Stålkontroll under hele prosjektet

Cecilie forteller at oppussingsprosessen fungerte veldig bra, og at hun følte at deres prosjektleder Simen hadde stålkontroll og fulgte opp godt gjennom hele prosjektet. Utfordringer man støttet på underveis ble løst med felles diskusjon, noe de begge satte stor pris på.

– Vi vil absolutt anbefale Lomundal videre til andre, og vi er snart i gang med bad nummer tre i huset, som også trenger en rehabilitering. Godt håndverk, godt øye for detaljer, god kvalitetssikring og oppfølging gjorde prosessen med å pusse opp to bad samtidig veldig smidig!

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.