Lyst og moderne bad på St Hanshaugen

Da Tim og Alice fant drømmeleiligheten på St. Hanshaugen var planen å bo seg inn og endre litt etter litt, men med en vannlekkasje måtte badet prioriteres først. Med hjelp fra Lomundal har de nå fått sitt eget hjemmespa.

Nøkkelinfo

  • Sted: St Hanshaugen
  • Periode: 2020
Baderom
Lyst og moderne bad på St Hanshaugen - Bilde
Tim og Alice har pusset opp badet sitt av Lomundal

Tim og Alice hadde ingen store planer om å flytte, men så kom de plutselig over drømmeleiligheten sin på St. Hanshaugen. Med en plutselig lekkasje på badet måtte oppussingsprioriteringene justeres, og letingen etter en totalentreprenør startet. Alice jobber som eiendomsmegler, og hadde gjennom jobb sett et flott bad hvor eieren kunne anbefale Lomundal.

– Jeg gjorde en del research, og fant mange gode tilbakemeldinger og fine bilder på Instagram av ferdige prosjekter. Lomundal virket som et seriøst firma som kunne være en god sparrepartner på prosjektet. Nikolai ble vår prosjektleder, og han er vi superfornøyd med!

Benyttet seg av Lomundal Housing

Paret var usikker en stund på hvordan det skulle gå å bo hjemme under oppussingen, men valget falt til slutt på å benytte seg av Lomundal Housing. Med dette tilbudet kunne de fortsette hverdagen sin i en flott leilighet på Frogner House Apartments mens Lomundal pusset opp badet deres. Alice forteller at de var fornøyde med tilbudet, og at det gjorde prosessen helt knirkefri.

– Jeg hadde aldri klart å ha hjemmekontor i det yrket jeg har, under oppussingen. Ved å bruke Lomundal Housing har vi hatt muligheten til å ha en normal hverdag under et slikt prosjekt.

Ikke lett å velge stil

Alice forteller at det ikke var så enkelt å bestemme seg for hvilken stil de ønsket å gå for. Som eiendomsmegler blir Alice eksponert for mange stiler gjennom jobb, og da kan det blir vanskelig å velge.

– Den ene dagen ville vi (jeg) har grønt, og så terrazzo, så en sten-look med noe travelt mønster, og så grønt igjen. Jeg ombestemte meg bokstavelig talt annen hver dag, og derfor endte vi opp med noe rolig. Det var viktig at det ikke ble kjedelige kalde fliser, som vitner om masseproduksjon. Vi ville ha det tidløst, men ikke kjedelig.

Bad med store beige fliser fra Bella, møblement og dør i eik, utført av Lomundal.

Enkle detaljer og spa-følelse

Videre forteller hun at de valgte å gå for fliser fra Bella hvor de fikk god hjelp fra Danielle. Magefølelsen var solid, og de fikk god hjelp til å se for seg helheten i badet. Alice hadde bestemt seg for at de skulle ha innredning i eik, da dette er et gjennomgående tema for leiligheten deres. Valget falt så på en porselenservant som føltes tidløst sammen med møblement fra Haven.

Når det gjaldt armaturer, så hadde Alice hørt mye bra om Tapwell, og valgte her å gå for en enkel stil i matt krom. I dusjen ønsket de noe enkelt og lite komplisert, og gikk dermed for å kun ha håndholdt dusjhode.

– Vi har aldri bruk regnfallsdusj, og jeg liker det nette uttrykket vi nå har fått i dusjhjørnet. Det samme gjaldt dusjdørene, som vi beholdt enkle uten tydelige håndtak eller knotter. I tillegg valgte vi designsluk fra Purus så vi slapp av å ha et metallelement midt på de store de store flisene. Vi er veldig fornøyd med flisene, snitt, fuger, absolutt alt. Det er ingenting som irriterer. Vi har fått et vakkert gjennomført bad.

Alice hadde også en drøm om å få plass til badekar, og det fikk de. Med dette har de fått et behagelig rom som gir følelsen av å være på hjemmespa.

En knirkefri prosess

Alice og Tim forteller at de virkelig ser verdien av å bo et annet sted med oppussingen har foregått. Prosessen har vært effektiv og håndverkerne har fått rom til å gjøre jobben sin uten å ha de over seg.

– Vi er veldig fornøyd med prosessen, og spesielt fornøyd med Simen og Nikolai. De er både løsningsorienterte og flinke i faget sitt. Piotr har også vært en fryd å ha i hus. I tillegg vil jeg påpeke igjen at Lomundal Housing har gjort det enkelt for alle parter. Vi har kunne hatt «hjemmekontor» og hatt en vanlig hverdag, og håndverkere har fått rom til å gjennomføre jobben sin i leiligheten vår.

Spill av video om oppussing av bad og bolig

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.