To nye bad i klassisk stil i Holmenkollen

Siri og familien bor i Holmenkollen og hadde bestemt seg for å sette i gang prosjektet med å pusse opp en hel etasje i en ca 100 år gammel eiendom. Prosjektet omfattet tre soverom og to bad, og med hjelp av Lomundal fikk de et tidløst resultat som oser av høy kvalitet.

Nøkkelinfo

  • Sted: Holmenkollen
  • Periode: 2021
Baderom
To nye bad i klassisk stil i Holmenkollen - Bilde

Ga positivt inntrykk på befaring

Å pusse opp en hel etasje med tre soverom og to bad krever mye planlegging og koordinering, noe Siri og familien skjønte at de ikke ønsket å ta på seg selv. De hyret inn interiørarkitekten Katrine K for å planløse og hjelpe til med materialvalg, men så også behovet for å bruke en prosjektleder til å koordinere alt. Etter anbefaling fra flere uavhengige kilder som Oslo VVS og andre med kjennskap til aktører som er gode på bad, falt valget på Lomundal med Simen som prosjektleder til å utføre arbeidet.

– Jørn gjorde et positivt inntrykk på innsalget i konkurranse mot andre utvalgte aktører vi hentet inn tilbud fra, forteller Siri.

Baderom med møblement i beige, fliser i naturstein og malte flater i matchende farge, utført av Lomundal.

Kvalitet og tidløsthet fremfor det som er trendy

Siri og familien hadde kjøpt eiendommen for det virkelig lange perspektiv, og ønsket varige løsninger av høy kvalitet som ikke ser ut som de ble valgt for å være trendy det året badet ble pusset opp. Valget falt dermed på naturstein fra Fired Earth, samt flotte armaturer fra Dornbracht som har høy kvalitet. Interiørarkitekt Katrine K hjalp til med å finne gode løsninger og effektiv planlegging av de to rommene. Møblene som ble valgt er fra Wisewood, og er plassbygde.

Detaljbilde av flott lampe montert på baderomsspeil, utført av Lomundal.

Kan varmt anbefale Lomundal

Siri forteller at hun var veldig fornøyd med både oppfølging, ekspertråd og koordinering av fagområdene av prosjektlederen Simen. Hun forteller at hun opplevde han som svært profesjonell og flink spesielt i planlegging av grunnarbeider som endring av bæring, tilpasning til boligventilasjon, og sikre at håndverkerne gjorde en god jobb.

– Lomundal har en fleksibel modell hvor kunden bestiller produkter selv, og Lomundal står for arbeidene og monteringen. Dette var en modell som ble avgjørende for oss i stedet for å diskutere med entreprenør hva verdien av elementer man trekker ut av leveransen skal være mot ønskede egne valg. Fleksibel modell, fastpris for arbeidene og god fremdrift var avgjørende elementer for oss og vi anbefaler Lomundal til både venner og kjente, avslutter Siri.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.