Familie på Nesbru pusser opp bad i lyse toner

Andreas og familien hans flyttet inn i boligen sin på Nesbru i 2016, med et bad fra 80-tallet som var klar for en oppgradering. Ved hjelp av Lomundal fikk de et mer funksjonelt og tidløst bad i varme toner som de kan nyte glede av i lang tid fremover.

Nøkkelinfo

  • Sted: Nesbru
  • Periode: 2021
Baderom
Familie på Nesbru pusser opp bad i lyse toner - Bilde

Valgte Lomundal på grunn av gode innspill og råd rundt oppussingen

Familien på fire bor på Nesbru, med et bad som sto tilbake fra 80-tallet og var blitt modent for utskiftning. Andreas hadde diskutert med partneren sin og kommet frem til at de ønsket seg et større, mer kvadratisk bad, med både møbler og plass til både barn og voksne. I tillegg ville de få inn et stort vindu på badet, slik at de kunne slippe lyset inn. Lomundal hjalp de med å få til dette, med Nikolai som deres prosjektleder, og resultatet ble et tidløst og funksjonelt baderom med løsninger av høy kvalitet.

Andreas kjente Bjørnar Lomundal fra før, og hadde sett på diverse andre baderomsarbeider Lomundal hadde utført tidligere. Etter å ha tatt en runde med noen ulike firmaer endte valget på Lomundal som betrygget paret med både innspill, råd og oppfølging underveis. Familien ønsket å se på hvilke muligheter de hadde for å spare på kostnadene, og siden Andreas er elektriker, valgte de å stå for noe av jobben selv. De rev det gamle badet selv og sto for det elektriske på egen hånd. Dette var en løsning og et samarbeid med Lomundal som Andreas syns fungerte fint.

Baderom med store beige fliser og baderomsinnredning i eik med dobbel vask. Til høyre står et badekar med vindu over.

Ønsket både materialer og møbler som kunne leve lenge

Paret ønsket seg et tidløst bad med materialer og møbler som de kunne leve med lenge. Det å pusse opp et bad er dyrt, og valget falt derfor på en ganske tidløs og nøktern palett der farger og materialvalg ble holdt til hvit, eik og varm grå.

– Når det gjelder det elektriske valgte vi å legge varmekabler ikke bare i gulvet, men også i seksjoner i veggen der man henger håndklær. I taket er det downlights og det er også lys-lister under baderomsinnredningen, i dusj- og badekarnisje og deler av taket for å gi stemningslys.

Ønsker du å ta badet ditt til neste nivå? Da burde du se på disse oppgraderingene. Les mer her

Detaljbilde av badekar med innebygd hyllenisje over med led-lyst i toppen. Utført av Lomundal.

De store 60×60 flisene på gulv og vegg i Nordic Stone Islanda er fra Flisekompaniet med Manhattan fug. Baderomsinnredningen er fra JKE Design og de innebygde armaturene i børstet grafitt fra Grohe. Badekaret er fra Hjemfint og belysningen fra SG.

Tipser andre om å være observant på leveringstid

Andreas er svært fornøyd med resultatet og totalt sett fornøyd med prosessen. Med oppussingsstart i sommerferien og en pandemi på gang dukket det opp flere utfordringer som var med på å sette kjepper i hjulet for ferdigstillelsen.

– Vi er totalt sett fornøyde, med noen erfaringer rikere og flere kroner fattigere. Vi har blant annet lært at pandemi og sommerferie ikke gjør underverker for fremdrift, at du skal doble, noen ganger triple leveringstid hos enkelte leverandører, og at alt var verdt det når du endelig kan synke ned i badekaret på det nye badet ditt. Vi kommer til å anbefale Lomundal videre!

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?