Om oss

Tanken om Lomundal dukket opp på tampen av 2014, og i starten av 2015 var selskapet formelt stiftet. Visjonen den gang, som nå, var å løfte standarden i bransjen innen oppussing av bad og bolig.

Spill av video om oppussing av bad og bolig

Tanken om Lomundal dukket opp på tampen av 2014, og i starten av 2015 var selskapet formelt stiftet. Visjonen den gang, som nå, var å løfte standarden i bransjen innen oppussing av bad og bolig. Dette slo bra an, og vi opplevde stor vekst som følge av vår moderne tilnærming til en svært tradisjonell og etablert bransje. I 2021 oppnådde vi en omsetning på 68 millioner, og vi har på kort tid blitt en av de større og foretrukne aktørene på markedet i Oslo og gamle Akershus. Vi har også hatt en sunn økonomi hele veien, hvilket gjør oss til et robust og langsiktig selskap, som skal være der for kundene i fremtiden.

Lomundal teller i dag 19 egne ansatte, og har til enhver tid ca 40 mennesker i drift på våre prosjekter, når vi teller med samarbeidspartnere på fast innleie. Vi innehar våtromsertifikat klasse A og B. Hovedkontoret vårt ligger på Lysaker, og vårt nedslagsfelt er Oslo og gamle Akershus. Vårt satsningsområde faglig sett har hele veien vært totalrenovering av baderom, og vi totalrenoverer over 100 våtrom årlig, men gjør også totalrenovering av hele boliger, kjøkken og andre tilleggsarbeider.

Regine Oen fra MOT Norge.

Lomundal støtter MOT Norge

Helt siden etableringen av Lomundal har vi hatt et klart ønske om å gi noe tilbake. Valget falt på MOT Norge, som jobber med et forebyggende program for ungdom som skal styrke dem, og gjøre dem mer robuste for å kunne ta gode valg nå og i fremtiden. Vi er stolte over at vi, sammen med våre kunder, kan bidra til arbeid som styrker ungdommen. I 2019 passerte vårt bidrag en halv million kroner, og ved å videreføre avtalen vår fra 2020, sikret vi et samarbeid med MOT over 10 år. Dette er en stor glede for oss i Lomundal.

Lomundal er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift!

 

Lomundal ble sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift i 2023, og markerer dette som en viktig del av vårt arbeid i å hele tiden forbedre oss som aktør i byggebransjen. Klikk deg videre for å lese mer om våre tiltak, miljøpolicy og innrapportering.

Miljøpolicy og innrapportering

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify