Familie på Manglerud får moderne masterbad

Kine og mannen hadde lenge drømt om å lage et master bad i boligen. Etter seks år i hjemmet bestemte de seg for at tiden var inne, og skapte et moderne bad med trendy detaljer og farger.

Nøkkelinfo

  • Sted: Manglerud, Oslo
  • Periode: 2022
Baderom
Familie på Manglerud får moderne masterbad - Bilde
Detaljbilde fra bad med dusj og badekar. Dusjdørene har sort innfatning som matcher armaturene i dusj og badekar. Utført av Lomundal.

Gjorde om toalett og hybelkjøkken til master bad

Kine og familien hennes bor i en bolig på Manglerud som de kjøpte for seks år siden. Men så for noen måneder siden falt valget på å sette i gang med å skape et masterbad som de hadde drømt om så lenge. Der badet skulle være var det et lite toalett fra før, i tillegg til et hybelkjøkken fra 50-tallet som de hadde revet ut innredningen på. En vegg måtte ned for å slå sammen rommene, og så sette opp en ny vegg.

– Da vi endelig var klare til å sette i gang falt valget på å bruke Lomundal. Mannen kom over Lomundal på Instagram for en stund tilbake. Han har fulgt med der og syns alle prosjektene som ble lagt ut der var så bra. Derfor valgte vi også å gå for Lomundal når vi skulle pusse opp badet.

Moderne bad med grå fliser og en gammelrosa vegg. Lys baderomsinnredning med sorte detaljer gir moderne uttrykk. Utført av Lomundal.

Valgte alle materialer og produkter på én kveld

Kine forteller at da de skulle velge ut fliser, farger og møbler, så gikk det veldig fort. Paret er veldig samkjørte med hva de liker interiørmessig , og siden Lomundal har samarbeid med de store butikkene og leverandørene, så gikk det raskt å velge ut det de ønsket seg.

– Vi har pusset opp boliger tidligere, og da måtte vi reise rundt til masse forskjellige butikker for å se på alternativene, men denne gangen gjorde vi alt på en kveld!

Da planløsningen skulle settes var Kine veldig usikker på hvordan de skulle få plassert alt på badet ettersom toalettet må stå midt i og det er et skråtak. I tillegg til dette ønsket de seg både dusj og badekar på badet. Men Kine forteller at deres prosjektleder Thomas lagde en god planløsning for de, og fikk med alle ønskene deres. Hun sier at arbeiderne som har jobbet i huset var veldig hyggelige, og at det ikke var noe problem å ha dem rundt på jobb selv om paret har to barn og en valp.

– Jeg var mest spent på den delen av prosessen, men det var ingen problemer. Og utførelsen er så utrolig bra gjort, virkelig dyktige fagfolk!

Kine forteller at hun absolutt vil anbefale Lomundal videre på det varmeste.

– Ikke bare har vi fått drømmebadet vårt, men det virker som en veldig bra bedrift å jobbe for, som tar vare på folkene sine. Og det gjør det ekstra hyggelig!

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Lignende prosjekter