Familie pusser opp bad i pastell og messing

Aud Jane og familien hadde lenge tenkt på å få seg et ekstra bad i huset på Haslum. Med to tenåringsjenter så de det som nødvendig, og fikk dermed hjelp av Lomundal til å bygge om råbod til moderne bad pastelltoner med detaljer i messing.

Nøkkelinfo

  • Sted: Haslum, Bærum
  • Periode: 2022
Baderom
Familie pusser opp bad i pastell og messing - Bilde

Ønsket seg et ekstra bad i kjelleren

Aud Jane bor med familien sin på Haslum i Bærum i et rekkehus som i utgangspunktet bare hadde ett lite bad. Med to jenter på 11 og 14 så de nødvendigheten i å få på plass et bad til, og var noe de hadde tenkt på en stund. I kjelleren av rekkehuset hadde de en råbod hvor de så at det kunne være muligheter. Valget gikk på å dele arealet i to, hvor det skulle bli bad i den ene halvdelen. For å finne en entreprenør til å ta jobben, gikk paret via Mitt Anbud. Etter å ha mottatt flere tilbud falt valget på Lomundal.

Bad med frittstående badekar, rosa fliser i dusj og malte flater langs halve veggen. Armaturer i dusj, vask og badekar i messing. Utført av Lomundal.

Ønsket å bli fulgt opp av egen prosjektleder

  • Selgeren hos Lomundal ga et meget godt inntrykk og opplevelse av stort fokus på fleksibilitet og brukerorientering. Vi sjekket også Lomundal opp på nett og på sosiale medier, og likte prosjektene som var delt der. Det var også betryggende at man skulle bli fulgt opp av en egen prosjektleder.

    Aud Jane

Brukte sosiale medier som inspirasjon

Aud Jane og mannen hennes brukte god tid sammen før de besluttet hva slags design de ønsket seg og hvilken fargepalett de skulle velge. De tittet gjennom interiørblader og brukte mye tid på Instagram. I utgangspunktet hadde de sett for seg en mer klassisk fargepalett med nyanser i grått og hvitt. Men så kom de over et bilde på Instagram hvor de hadde valgt en blanding av hvitt, grønt, rosa og gull.

– Dette bildet ble inspirasjonen til valgene vi tok videre. Prosjektlederen vår, Simen, lagde tegninger i 3D basert på tankene vi kom med slik at vi kunne få et visuelt bilde av hvordan det ville bli. Vi ønsket oss både badekar og dusj, og det var viktig for oss å få tegnet en løsning hvor man ivaretok dette.

Detaljbilde fra baderom med beige fliser og blå malt vegg over vask. Armatur og andre detaljer i messing. Utført av Lomundal.

Måtte lete lenge etter riktig rosa flis

Det tok sin tid å finne rosa fliser som hadde nyansen de ønsket seg, og paret besøkte flere butikker i Oslo-området før de endelig fikk klaff. Tilsvarende lette de mye rundt for å finne fliser til resten av badet med riktig størrelse, tekstur og farge. Møbler og armaturer ble valgt ut hos Oslo VVS. Aud Jane ønsket at armaturer i dusj, badekar og servant skulle ha samme fargetone, så det ble brukt litt tid på å finne riktig match på dette også.

Sluttproduktet ble akkurat som de drømte om

Aud Jane forteller at samarbeidet med Lomundal var meget bra. Resultatet ble et moderne bad med en behagelig og frisk fargepalett, og trolig en drøm for to tenåringsjenter å kunne boltre seg på.

– Prosjektleder sendte ukesrapporter hver fredag slik at vi kunne ha oppdatert status på prosessen. Simen var meget imøtekommende, og samtlige håndverkere vi hadde innom var profesjonelle, positive og løsningsorienterte. Dette satt vi stor pris på. Sluttproduktet ble akkurat slik vi hadde drømt om, og vi kan på det sterkeste anbefale Lomundal videre. Firmaet er 100% profesjonelle og meget dyktige i faget sitt.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.