Familie i Oslo pusser opp gang og bad

Da Grete og familien skulle totalrenovere badet og pusse opp gangen visste de at de ønsket seg noe annerledes. Sammen med interiørarkitekt fra Monn fikk Lomundal realisert drømmen deres. Resultatet ble et moderne og funksjonelt bad med høy kvalitet.

Nøkkelinfo

  • Sted: Borgen, Oslo
  • Periode: 2022
Baderom
Familie i Oslo pusser opp gang og bad - Bilde
Detaljbilde fra baderom med grønne fliser, mørk baderomsinnredning med nedfelt dobbel vask og innebygde armaturer.

Familien til Grete bor i Skøyensvingen, mot baksiden av Frognerparken. Da beslutningen ble tatt om å totalrenovere badet var to ting klart – de ønsket seg noe spesielt med høy kvalitet, og de ønsket hjelp med både materialvalg, løsning og sette bort prosjektet til en totalentreprenør. Paret valgte å gå for Monn Interiørarkitekter, tidligere Ramsøskar, for å hjelpe de med planløsning, materialer og farger da de begge har travle jobber og ikke hadde tid til å navigere alle mulighetene av materialer, produkter og farger.

– Valget falt på å bruke interiørarkitekt til å hjelpe oss med disse valgene, og vi gikk for Monn fordi vi har brukt de på jobb, og jeg kjenner Trond litt fra før. De er veldig flinke til å finne flotte farger og løsninger.

Baderom med skreddersydde løsningen bygget av møbelsnekker. Lyse fliser på gulv og baderomsinnredning og nedfelt vask fra Antonio Lupi.

Avgjørende å finne en god entreprenør som kan stå for prosessen

Grete fikk Lomundal anbefalt av interiørarkitekten, og de gikk dermed for denne løsningen da Lomundal kunne koordinere arbeidet med interiørarkitekten og stå for hele totalrenoveringen av badet og oppussingen av gangen. I en familie hvor begge voksne har travle dager med jobb er det nesten avgjørende å finne en god entreprenør som kan stå for prosessen, hvor du får en egen prosjektleder som du kan forholde deg til og som holder deg orientert underveis.

Et moderne bad med kvalitet i alle ledd

Når du kommer inn på badet er det første du legger merke til de grønne flisene i dusjsonen kjøpt hos Bella Bad og Design, som er med på å skape særpreget på badet. I dusjrommet er det bygget en egen sittebenk med innlagt varme i veggen bak hvor håndklær kan henge. Regnfallsdusjen med innebygde armaturer fra Dornbracht skaper spa følelsen, så her får man lyst til å stå lenge. Da vi kommer for å ta bilder av prosjektet påpeker Grete at kombinasjonen av regnfallsdusj og de grønne flisene kan la deg drømme deg bort til tropiske trakter.

Utover de grønne flisene har det blitt valgt noen lyse fliser i stort format fra Fagflis som gjør rengjøringen enkel. Paret har valgt å gå for en dobbel nedfelt servant fra Antonio Lupi slik at man kan være flere på badet samtidig. Møbelsnekker har i tillegg bygget et sminkebord på andre siden av rommet hvor skyvedøren tar deg inn på separat vaskerom. Rommet er svært godt planlagt for å være et funksjonelt familiebad, med en flott belysningsplan som er med på å ta opplevelsen av rommet til et høyere nivå.

Svært fornøyd med oppussingsprosessen

Grete kan fortelle at hun er veldig fornøyd med oppussingsprosessen, både med fremdrift og oppfølging med ukentlige rapporter på mail slik at paret hele tiden var orientert. Mot slutten av prosessen ble noe glemt som skulle bestilles, samt at en av underleverandørene fikk problemer med å levere sitt, noe som gjorde at prosjektet tok litt lenger tid enn forventet.

– Slike problemstillinger kan man møte på, og jeg er så fornøyd med sluttresultatet og absolutt vil anbefale Lomundal videre!

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?