Par på Torshov får moderne og lyst bad

Marita og mannen hennes bor i en leilighet på Torshov. Etter å ha pusset opp kjøkkenet da de flyttet inn, kom ønsket om å ha et bad i samme standard snikende. Ved hjelp fra Lomundal fikk de pusset opp badet til noe som sto mer i stil med resten av leiligheten.

Nøkkelinfo

  • Sted: Torshov, Oslo
  • Periode: 2022
Baderom
Par på Torshov får moderne og lyst bad - Bilde

Ønsket et bad som hadde samme kvalitet som resten av leiligheten

Da Marita og mannen tok over leiligheten på Torshov pusset de opp kjøkkenet med en gang, men lot badet stå. Etter en tid kommer ønsket om å gjøre noe med badet også. Det var ikke så gammelt, men hadde et innebygd badekar som hadde en sprekk og et upraktisk servantmøbel. Ønsket om at badet skulle stå i stil med kjøkkenet og være mer på samme nivå som standarden på resten av leiligheten gjorde at de omsider tok kontakt med Lomundal som fikk hjelpe dem med å pusse opp.

– Vi har et ekstra bad i underetasjen, så det gjorde det enkelt for oss å fortsette og bo i leiligheten samtidig som oppussingen foregikk.

Detaljbilde fra lyst og moderne bad med store lyse fliser på vegg med baderomsinnredning i mørk tre. På vasken står diverse produkter fra Aesop.

Fant Lomundal på Instagram

Marita hadde kommet over Lomundal på Instagram hvor hun hadde sett noen poster av ulike løsninger hun syns var fine. Referanser og fine bilder var viktig i hennes beslutningsprosess. Hun kjente på at hverken hun eller mannen hennes var spesielt gode til eller hadde tid til å skulle styre med ulike håndverkere og prosjektledelse selv, og ønsket dermed at noen kunne ta hele jobben for dem. Det er mange valg som skal tas, og paret ønsket å kun fokusere på hvordan ting skulle se ut, og heller la de som kan det fikse resten. I tillegg til dette kjenner hun noen som hadde brukt Lomundal tidligere som hadde vært fornøyd. Det gjorde valget enklere.

Vurderer du å pusse opp badet? Her er alt du trenger å vite før du setter i gang!

Et bad som er tidløst og oser av kvalitet

Da valgene skulle tas rundt hvordan badet skulle se ut, var paret opptatt av å ikke gjøre valg basert på hva som er trendy, men ha fokus på gode materialer som står i stil med resten av leiligheten. De ønsket at badet skulle være tidløst å ose av kvalitet. I jungelen av fliser gikk de til slutt for fliser fra Bella, som har fliser av høy kvalitet. Der følte de også at de fikk god hjelp med å finne uttrykket de var ute etter.

– Vi visste allerede at vi ville ha en seksjon med en flistype som heter Shades. På resten av badet valgte vi store fliser i stein i en lys varm farge. Vi ønsket samme fliser på gulv og vegger for at rommet skulle føles helhetlig og stort. Valget falt på typen Inclusioni Soave i fargen Ecru Soft.

Når det gjaldt baderomsinnredningen, ønsket de å ha det samme uttrykket som kjøkkenet som er i valnøtt. Valget falt for møbelet Cubik av Ideagroup med hvit topp og vask. Siden fliser og baderomsinnredningen er ganske varme i uttrykket ville de ha et minimalistisk og kjøligere preg på armaturer og knagger. Det innebygde servantarmaturet er fra Vola, mens dusjen er fra Tapwell. Glassveggen er satt opp av glassmester, og glir inn i rommet uten synlige rammer.

Da badet var ferdig fikk Thor endelig fullført sin møbelsnekkerdrøm hvor han fikk bygget en egen krakk som skulle passe inn på badet

Prosjektleder var alltid løsningsorientert og kom med gode råd

Marita forteller at de har vært svært fornøyde med prosjektet. Det var lite rot, og de kunne leve som normalt i leiligheten. Alle små avgjørelser underveis gikk smidig, og forsinkelser som oppsto var som regel grunnet lange leveringstider fra leverandører.

– Håkon var alltid løsningsorientert, og kom med gode råd. Dersom man ønsker et smidig oppussingsprosjekt der man gjør minst mulig selv så er Lomundal et godt valg. Jeg følte meg sikker på at ting ble gjort riktig.

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.

    Lignende prosjekter