Fargerikt familiebad på Kjelsås

Ina og mannen hennes overtok huset til svigers på Kjelsås i 2018. Da de fikk barn fikk de behov for flere rom og et mer funksjonelt bad, og ved hjelp av Lomundal fikk de akkurat dette. Resultatet ble to nye soverom og et moderne og stilrent bad med malte flater.

Nøkkelinfo

  • Sted: Kjelsås
  • Periode: 2021
Baderom
Fargerikt familiebad på Kjelsås - Bilde
Baderom med mørke malte flater på venstre vegg, og hvite fliser på høyre vegg og rundt badekar. Gro store fliser på gulv.

Ønsket å gjøre om kjelleren tilpasset familiens nye behov

Ina og mannen hennes bor i et hus på Kjelsås som de overtok av svigerforeldrene hennes i 2018. Etter overtagelsen ble det prioritert å totalrenovere alle deler av huset bortsett fra kjellerstuen. Etter noen år utviklet familien seg og de fikk barn, og med det kom noen nye behov. De ønsket å gjøre om kjellerstuen til to nye soverom og et mer funksjonelt bad.

Ina hadde kommet over Lomundal på sosiale medier, hvor noen hun kjente hadde kommet med en anbefalning. Denne lagret hun med tanke på prosjektet hun visste de skulle ta for seg. Da prosjektet skulle settes i gang falt valget på Lomundal, og ved hjelp av prosjektleder Nikolai skulle de få badet de ønsket seg, i tillegg til to nye soverom.

Ønsket et bad som sto i stil med resten av huset

Siden paret allerede hadde pusset opp store deler av huset for noen år tilbake, var det viktig for dem at badet i kjelleren ble i samme stil og passet med resten. De hadde noen klare tanker i forhold til hvordan de ønsket at resultatet skulle bli, men fikk også hjelp av en interiørarkitekt til å sette den endelige planløsningen.

– Ettersom at resten av huset er relativt nytt, så sørget vi for å overføre dette i de valgene vi gjorde i kjelleren. Dette gjorde for så vidt at vi ikke trengte å bruke like lang tid på disse detaljene som sist.

Baderom med kombinasjon av mørke malte flater og hvite fliser. Innebygd badekar og sorte armaturer.

Reiste på hytta og kom tilbake til ferdig resultat

Familien bestemte seg for å dra på hytta under oppussingen, og følte at denne prosessen gikk sømløst og behagelig. Ved hjelp av god kommunikasjon og jevnlige oppdateringer om prosessen i prosjektet var det mulig å kunne reise bort og komme tilbake til et ferdig resultat.

– Det var utrolig deilig og betryggende å kunne få ukentlige rapporter om hva som var blitt gjort, og hva som skulle gjøres kommende uke. I tillegg hadde vi i forkant en detaljert handlingsplan med vår prosjektleder Nikolai, som nok også var med på å unngå de største fallgruvene og misforståelsene. Vi er så fornøyd med resultatet og vil absolutt anbefale Lomundal videre til både venner og bekjente!

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.