Totalrenovering

Vurderer du å totalrenovere boligen din? Vi pusser opp både leiligheter, hus og rekkehus, og kan ta på oss alt innvendig arbeid for våre kunder.

BESTILL GRATIS BEFARING
Totalrenovering - Bilde
Inngang til Camilla Pihl sin garderobe med skyvedør i glass og sorte rammer. Huset til Camilla Pihl er pusset opp av Lomundal.

Å pusse opp boligen er både kostbart, tar tid og krever mye koordinering, og som privatperson kan denne prosessen være overveldende. Mange faggrupper skal være involvert, og det i dag høye krav til den tekniske utførelsen av enkelte rom i boligen din. Derfor er det viktig å planlegge denne prosessen godt, og bruke dyktige fagfolk til å gjennomføre jobben. Hos oss vil du få en egen prosjektleder som tar seg av hele prosessen fra start til ferdigstillelse.

Lomundal er en totalentreprenør som spesialiserer seg på våtrom, men som også kan ta på seg alt av innvendige arbeider, fra mindre tilleggsarbeider til hele boliger. Alle våre prosjektledere har våtromsertifikat og kommer fra ulike fagfelt, som gjør at vi totalt sett innehar all den kompetansen vi trenger for å kunne løse ditt prosjekt på best mulig måte, og at du kan føle deg trygg på å få levert et produkt som er forskriftsmessig godt utført. Vi kan hjelpe deg å avdekke dine behov, slik at du får det hjemmet du drømmer om. Dette en kompetanse og et kvalitetsnivå vi er svært stolte av.

Syns du det er vanskelig å velge farger, materialer eller trenger en belysningsplan? Vi har godt forhold til mange interiørarkitekter som vi kan anbefale, og hjelper deg gjerne med å velge riktig interiørarkitekt til det du ønsker hjelp med.

Relevante prosjekter

Alle prosjekter

Velger du å bruke Lomundal når du skal pusse opp boligen din, får du én prosjektleder å forholde deg til, samt én bedrift som leverer all den dokumentasjonen og garantiene som følger det utførte arbeidet. Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing, og bruker kun godt utprøvde materialer og produkter. Alle våre prosjekter kontraktsfestes, med avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant av ferdigstillelse vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, og alle leveranser har 5 års garanti.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt oppussingsprosjekt, og book gratis befaring med oss i dag!

 

Les noen relevante artikler her:

  1. Fordeler med å ha egen prosjektleder 
  2. Interiør- og oppussingstrender for 2023
  3. Kjøkkenguiden – slik går du frem når du skal pusse opp kjøkkenet
  4. Hvordan bruke farger i hjemmet
  5. Parkett- og gulvtrender
Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?