Caroline Skjelbred og Nils Noa får drømmebadet

Caroline Skjelbred og Nils Noa bor sammen i et nydelig hus i Frognerseterveien i Holmenkollen. Da paret hadde bestemt seg for å pusse opp entré, toalettrom og bad fikk de anbefalt Lomundal av noen venner, som fikk være med på å skape deres drømmebad i et moderne og ekslusivt uttrykk.

Nøkkelinfo

 • Sted: Holmenkollen
 • Periode: 2020
Baderom
Caroline Skjelbred og Nils Noa får drømmebadet - Bilde

Ønsket seg stilrene rom med eksklusivt uttrykk

Da Nils og Caroline skulle totalrenovere huset i Frognerseterveien i Oslo ble de anbefalt av noen gode venner å bruke Lomundal som utførende aktør på jobben. Etter en hyggelig befaring gikk Lomundal, med prosjektleder Simen i spissen, i gang med arbeidene med å pusse opp entré, toalett og baderom. Mens paret nøt sommeren i Sandefjord ble prosjektet forvandlet fra det Nils beskrev som «en forfatning de ikke var fornøyde med» til stilrene rom med eksklusivt uttrykk.

Mønstergulv i tre møter mønstergulv i marmor

Det første man ser når man åpner døren er en lekker entré med sort/hvitt marmorgulv. Entréen er som kjent førsteinntrykket til boligen, og her har man fått maksimalt utnyttelse av både plass og potensiale. Se hvordan garderoben med speil-dørene reflekterer mønsteret i gulvet og gir hele uttrykket en spennende dybde.

Helt rå dusj med vegger i sort marmor

På spørsmål om det var noe de ble ekstra fornøyde med på prosjektet svarer Nils

– Dusjen nede med de store steinplatene fra Dekton hos Consentino ble helt rå. Skjønner fortsatt ikke hvordan de fikk de ned den smale trappen. Nils og Caroline har handlet resten av utstyret og møblene til badet på A-bad, Flisekompaniet, og Bergersen.

Minimalistisk bad med dusjvegg i sort marmor, utført av Lomundal.

Kreative løsninger

Nils og Caroline har valgt en kreativ løsning for vaskemaskin og tørketrommel. Den plassbygde løsningen er tegnet og produsert av møbelsnekker Yuugen. Toalettrommet er ikke så stort, men følger den samme stilen som på selve badet.

Gir terningkast 6 på arbeidet

 • Hele prosessen med Lomundal har vært så fin og ryddig. Simen vår prosjektleder var hele tiden tilgjengelig og hadde full kontroll på hele prosessen, terningkast 6!

  Nils og Caroline

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

  Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.

  Vurderer du å pusse opp?

  Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

  Book gratis befaring