Tilleggstjenester

Trenger du hjelp av interiørarkitekt til farge og materialvalg, oppbevaring av møbler mens du pusser opp eller en grundig vask av hjemmet etter oppussing? Her finner du en oversikt over våre dyktige samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med det du trenger.

BESTILL GRATIS BEFARING
Tilleggstjenester - Bilde

Tilleggstjenester

Her finner du en oversikt over våre tilleggstjenester. Klikk på plusstegnet for å lese mer om hver enkelt tjeneste.

 • Interiørarkitekter

  Trenger du hjelp med farger, materialvalg eller annet innen interiørdesign? Få hjelp av dyktige interiørarkitekter vi samarbeider med.

  Se oversikten over interiørarkitektene vi samarbeider med her!

 • Oppbevaring

  Trenger du å lagre noe et annet sted mens du pusser opp? Wanda tilbyr alt fra rimelig mellomlagring til sirkulære tjenester som service og reparasjon. Profesjonelle Wanda sjåfører henter hjemme hos deg, og de kan også hjelpe til med pakking og bæring. Du får en digital oversikt over alle tingene dine, og du kan bestille enten alt eller en og en ting hjem.

  Som kunde av Lomundal får du 10% rabatt på all lagring. Du får rabattkoden hos din prosjektleder. Les mer om Wandas tilbud på lagring her!

 • Vasking

  Ønsker du en grundigere vask av deler eller hele hjemmet etter en oppussing? City Maid har over 30 års erfaring, er en godkjent renholdsbedrift og har ulike vaskepakker som dekker ditt behov. De har fokus på miljøvennlige rengjøringsmidler og er en Miljøfyrtårn bedrift, i tillegg til fokus på å skape trygge arbeidsplasser med faste ansettelser.

  Som kunde av Lomundal får du 300kr avslag på din valgte vaskepakke. Du får rabattkoden av din prosjektleder. Finn mer informasjon om City Maid her!

 • Housing

  Skal du totalrenovere og ønsker å bo et annet sted under oppussingen? Vi har et samarbeid med Frogner House, som har flere leiligheter for leie rundt om i Oslo i ulike størrelser.

  Spør din prosjektleder om vårt samarbeid. Les mer om Frogner House her!

Tegninger blir laget for et prosjekt for Lomundal.

Slik benytter du deg av en tilleggstjeneste

For å kunne benytte deg av en tilleggstjeneste tar du selv kontakt med selskapet du ønsker å benytte, enten det er en interiørarkitekt, Wanda eller City Maid. Eventuelle rabattkoder fra våre samarbeidspartnere får du av din prosjektleder eller av en selger hos oss. Dersom det er snakk om en interiørarkitekt er det viktig at du informerer interiørarkitekten om at du er kunde av oss.

Har du spørsmål rundt dette? Kontakt oss da vel!

Tidligere prosjekter med interiørarkitekt

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?