Forhandlere

Her finner du en oversikt over våre forhandlere. Vi minner om at du selv må opplyse forhandler om at du bruker Lomundal som din totalentreprenør for å kunne få eventuelle prosentavslag.

 

Fliser og baderomsleverandører

A-Bad

Hos A-Bad finner du baderomsinnredninger, armaturer, dusj, toalett og alt du trenger til ditt nye baderom. De fører varemerker som Dasani, Fossbad, Geberit, Korsbakken, Linn Bad og mer.

Som kunde hos Lomundal får 15% rabatt på alle varer.

Besøk deres nettside

Bella Bad & Fliser

Hos Bella satser de på produkter som representerer det siste innen design kombinert med italienske håndverkstradisjoner. Hos Bella vil du finne unike farger og kombinasjoner. Med 30 års erfaring fra bransjen over to generasjoner. Hos Bella får du hjelp til å planlegge og designe ned til minste detalj. Bella fører varemerker som Alape, Antonio Lupi, Cielo, Dornbracht, Effe, Idea Group og mer.

Bella er en foretrukken leverandør hos Lomundal, kontakt butikken deres for eventuelle rabatter.

Besøk deres nettside

Eitra Bad

Eitra har siden 2019 spesialisert seg på interiør til bad og innvendige renoveringsprosjekter i private hjem. Eitra besitter stor kompetanse innen interiørdesign og har et godt samarbeid med sine kunder. Hos Eitra finner du merkevarer som Linn Bad, Dornbracht, Woodio, Interform, Nichba, Frama, Skagerak, Herrljunga og mer.

Som kunde av Lomundal får du 10% når du handler hos Eitra.

Besøk deres nettside

Flisekompaniet

Flisekompaniet er i dag Norges største forhandler av keramiske fliser. De tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører.

Flisekompaniet er en foretrukken fliseleverandør, og som kunde hos Lomundal får du 15% på alt utstyr. Registrer kjøp på Lomundals fordelskonto.

Besøk deres nettside

Oslo VVS

Oslo VVS er en frittstående VVS-butikk med produkter til baderom, etablert i 1995. De ansatte innehar høy kompetanse innen baderom og holder seg oppdatert på det siste innen trender og nye produkter. Hos Oslo VVS får du kjente merkevarer som Vola, Tapwell, Unidrain, Strømberg, Qtoo, Korsbakken, Gessi, Haven og mer.

Som kunde hos Lomundal får du 15% på alle varer hos Oslo VVS.

Besøk deres nettside

Kjøkkenleverandører

Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet er en kvalitetsleverandør og har produsert kjøkken, bad og garderobe på sin fabrikk sør i Sverige i over 90 år. Mottoet deres er «hverdagsgleder», som er noe de ønsker å skape hjemme hos sine kunder gjennom gode løsninger, høy kvalitet og lekkert design.

Registrer kjøp på Lomundals konto. Leverandør vil informere om ulike rabatter.

Besøk deres nettside

JKE

Med JKE kan du få et kjøkken i snekkerkvalitet – uten at det koster skjorta. De skaper kjøkken i nordisk design og skreddersyr hvert eneste av dem på verkstedet vårt på Jylland. Hos JKE kan du også finne baderomsinnredninger og garderobeløsninger.

Registrer kjøp på Lomundals konto. Leverandør vil informere om ulike rabatter.

Besøk deres nettside

Sigdal

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Registrer kjøp på Lomundals konto. Leverandør vil informere om ulike rabatter.

Besøk deres nettside

Gulv

Skogr

Skogr sitt produktutvalg av parkett, tregulv, naturstein og keramiske fliser er produsert i Europa i samarbeid med Europas ledende produsenter og er laget for å vare. De presenterer Timberwise-merket i Norge.

Skogr er en foretrukken leverandør innen gulv og flis, og som kunde hos Lomundal får du 15% rabatt på dette.

Besøk deres nettside

Se våre referanseprosjekter