Mariannes drømmebad med marmor og spiler

Et bad som har fått mye oppmerksomhet og mange gode tilbakemeldinger på både vår Instagram og Facebook-side er et flott marmorbad vi pusset opp med spilevegg og marmor på Skøyen i Oslo. Vi tok en prat med de som bor der for å få høre litt mer om tankene og ideene bak prosjektet.

Nøkkelinfo

  • Sted: Skøyen
  • Periode: 2019
Baderom
Mariannes drømmebad med marmor og spiler - Bilde
Bad med lyse hvite fliser og servant i porselen, utført av Lomundal.

Øye for det visuelle

Vi skal besøke Marianne og Tobias som vi nylig har pusset opp badet for. Det er Marianne som åpner døren inn til leiligheten på Skøyen, hun er den samboer Tobias har omtalt som «selve hjernen bak prosjektet». Hakk i hæl kommer også hunden Motti løpende og gir oss en logrende velkomst. Vi kommer inn i en gang til en leilighet det er lett å forstå at det bor noen kreative mennesker i som er flinke når det kommer til interiør. Man skulle nesten tro at Marianne jobbet med interiør til daglig, men både hun og samboer jobber med markedsføring – noe som kan forklare det gode øyet for det visuelle, men også kan vise at man ikke trenger å jobbe med interiør for å være flink til å velge ut fine materialer.

Bad med wow-faktor

Det første vi ser er spileveggen i naturtre med et frittstående badekar plassert perfekt foran. At hun er fornøyd med resultatet er lett å se, og det er med god grunn med dette resultatet. Det er Lomundal som har stått for totalrenoveringen med prosjektleder Amund i spissen, men ideen for oppussingen, og materialvalgene – det er det Marianne som har stått for.

Når vi spør Marianne hvor hun fikk ideen til designet på badet fra, forteller hun at hun finner inspirasjonen til interiørvalgene hennes fra Pinterest, reiser, kule kafeer, spennende hoteller og restauranter. Hun forteller at hun og samboer Tobias begge er glade i å reise og liker å bo på hoteller litt utenom det vanlige og spise på restauranter med særpreg. En samlet inspirasjon fra dette er med på å forme interiøret hjemme.

Dette med trespiler og marmor sammen har de plukket opp fra en reise i København, forskjellige naturmaterialer sammen i en fin balanse var en stil de likte godt begge to.

– Spiler i naturtre har en slags lunhet, er minimalistisk og har en form for struktur – det var noe som fanget meg, sier Marianne.

Detaljbilde av badekar med spilevegg, utført av Lomundal.

Mariannes tips til deg som skal pusse opp

  1. Planlegg godt! Jo mer man planlegger, jo større sjans har man for å lykkes med oppussingen. Planlegg også detaljene så tidlig som mulig.
  2. Finn inspirasjon i omgivelsene rundt deg, på sosiale medier, Pinterest, hoteller og reiser og legg en langsiktig plan for oppussingen. Mye kan være kult der og da, men kanskje ikke på sikt.
  3. Finn en dyktig entreprenør som du kan stole på at gjennomfører oppussingen slik som du vil ha det.

 

Kommer definitivt til å bruke selskapet igjen

  • Jeg vil starte med å si at Lomundal leverer på all punkter. De er presise, ekstremt dyktige og følger opp kunden fra a-å. Vi er veldig fornøyde med vårt nye bad, så fornøyde at jeg fortsatt ringer Amund i ny og ne for å spørre om tekniske spørsmål. Vi kommer definitivt til å bruke selskapet igjen. 10/10!

    Marianne

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.