Moderne bad og vaskerom på Vinderen

Kunden og familien hennes hadde bestemt seg for å gjøre noe med badet fra 80-tallet, og i samarbeid med Eitra Bad bygget vi to moderne og funksjonelle rom med alle fasiliteter. Nå kan badet vare i nye 40 år!

Interiørkonsulent: Eitra Bad
Foto: Kevin Fauske

Nøkkelinfo

  • Sted: Vinderen, Oslo
  • Periode: 2023
Baderom
Moderne bad og vaskerom på Vinderen - Bilde

Ferdig med boblebad og badstue

Huset fra 80-tallet hadde bad fra byggeåret som var godt overmodne og klare for renovering. Begge bad hadde noe spesiell utforming; det ene hadde blant annet et stort klesskap, men ikke noe toalett. Det andre hadde et gigantisk 80-talls boblebad og badstue. Kunden ønsket seg et ordinært bad med “alle” fasiliteter, og en funksjonelt vaskerom.

Til å hjelpe dem med planløsning og materialvalg hadde de funnet frem til Kamilla hos Eitra Bad. Hun satt dem videre i kontakt med Lomundal, som fikk i oppdrag å være den utførende aktøren på prosjektet med Håkon som prosjektleder.

Bli kjent med vår prosjektleder Håkon her!

Trygt å ha en så profesjonell entreprenør i ryggen

  • Kamilla satt oss i kontakt med Lomundal, og det er vi veldig glade for! Dette ble et stort prosjekt, der det føltes veldig trygt å ha en så profesjonell entreprenør i ryggen, og med egen prosjektleder gikk koordinering av de ulike fagfolkene sømløst.

    Fornøyd kunde med nytt bad og vaskerom | 06.06.2023

Lyst og moderne bad med terrazzoflis på gulv og rundt badekar, kvadratiske flis halvveis opp på vegg og resterende malt i en blå tone. Utført av Lomundal.

Moderne og eksklusivt

Det gamle badet var nesten 40 år gammelt, og når familien først var i gang med totalrenovering, ville de like gjerne klinke til med et bad som ser moderne og litt eksklusivt ut. Det var viktig å gå for materialer og farger de er trygge på, og som kan vare i 40 nye år. Det ble det styrende for valgene de tok.

Stilen på de to rommene harmonerer med hverandre i fargevalg og materialer. På badet er det valgt gode, slitesterke materialer med servantskap i eik fra Linn Bad, terrazzofliser i naturstein på gulv, samt armaturer i krom fra Dornbracht. En frisk blågrønn tone (Jotun 5225 Sjøgløtt) skaper særpreg på rommet.

Vurderer du pusse opp vaskerom? Slik får du vaskerommet du drømmer om!

Vaskerom med spesialtilpassede oppbevaringsløsninger. Utført av Lomundal.
Vaskerom med spesialtilpassede oppbevaringsløsninger. Utført av Lomundal.

Et velfungerende vaskerom gjør hverdagen enklere

På vaskerommet er det valgt noe rimeligere keramiske fliser, men fortsatt med innredning fra Linn Bad og videreført de grønne malte flatene i en dypere tone enn på badet (Sjøsmaragd fra Jotun). På kortsiden av vaskerommet er det satt opp hyller, høyskap til støvsuger og utslagsvask. Kunden forteller at vaskerommet har gjort hverdagen enklere, og hun elsker den lange brettebenken til klesvasken.

 

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?