Oppussing av to bad i klassisk stil i Holmenkollen

Kaja bor med familien sin i barndomshjemmet i Holmenkollen. Da de tok over huset begynte de arbeidet med å gjøre om underetasjen til generasjonsbolig for moren. Etter noen år sto badene også for tur, og da fikk Lomundal oppdraget i samarbeid med ITA design.

Interiørdesign: ITA design
Foto: Kevin Fauske

Nøkkelinfo

  • Sted: Holmenkollen, Oslo
  • Periode: 2023
Baderom
Oppussing av to bad i klassisk stil i Holmenkollen - Bilde
Klassisk bad i Holmenkollen med marmorflis på gulv, metroflis på halve veggen. Blå baderomsinnredning.

40 år gamle bad klare for oppussing

Kaja overtok barndomshjemmet i Holmenkollen for noen år tilbake, hvor de på det tidspunktet skilte ut en generasjonsbolig til hennes mor. I den sammenheng ble det gjort diverse oppgraderinger, og nå sto også de to badene deres for tur. Badene var nå blitt 40 år gamle, og de ønsket å pusse de opp slik at de fikk et gjestetoalett i første etasje, og et litt større bad i andre etasje med vaskemaskin. Kaja koblet på ITA Design for å levere konsept og design på badene, et designfirma som er leverandør av flere merkevarer som passet den klassiske stilen hun ønsket seg. Lomundal ble valgt som utførende aktør på prosjektet.

– Jeg kom over Lomundal under søk på nett og syns firmaet fremsto som ryddig. Jeg la også merke til at flere i samme område hadde brukt selskapet til sine prosjekter, og det føltes også betryggende.

Se flere prosjekter fra samme område: Siri og familien pusset opp to bad i over 100 år gammelt hus i klassisk stil. 

Servant på bad i klassisk stil med benkeplate i marmor fra Fired Earth. Utført av Lomundal.

Badene skulle stå i stil til resten av huset

Det var viktig for Kaja at badene sto i stil med resten av huset, og de ville dermed gå for en klassisk stil. ITA Design fikk hjelpe dem med de, og skapte et konsept som hadde et stilrent uttrykk med kvalitetsmaterialer. Designeren Anikken Granerud hjalp Kaja med alt fra fliser, farger og interiør og leverte virkelig noe som kan tåle tidens tann.

– Vi fikk veldig god hjelp med valg av interiør og materialer, og følte at de forsto oppgaven godt med tanke på stil og uttrykk.

Flisene er fra Fired Earth, armaturer og sanitær utstyr fra Jacob Delafon. De skreddersydde innredningene med tilpassede steinplater og knotter er levert og montert av ITA Design sammen med glassvegger til dusj og lampetter. Den smarte løsningen med shutters fra Jasno foran vaskemaskinen på badet i andre etasje gjør rommet helhetlig og skjuler vaskemaskinen.

Innebygd skap over toalett for ekstra skapplass i klassisk stil. Utført av Lomundal.

Gode oppdateringer fra prosjektleder

Kaja forteller at hun har vært svært fornøyd med Lomundal som totalentreprenør på prosjektet – alt ble godt til avtalt tid, og opplevdes raskt og effektivt.

– Det var god koordinering av rørlegger, elektriker og så videre, og vi fikk gode oppdateringer av vår prosjektleder Håkon underveis. Han er en ryddig og flink fyr! Vi er svært fornøyde med prosessen, og kommer til å anbefale Lomundal videre.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?