Housing

Det å bo hjemme mens man totalrenoverer badet eller leiligheten er ikke for alle. Det at man kun har et bad, eller at det blir vanskelig å bo hjemme med barn mens man pusser opp kan for noen sette en stopper for oppussingsplanene. Dette har vi funnet en løsning på. Lomundal Housing er en tjeneste hvor hverdagen din kan fortsette som før og hvor du kan bo sentralt og behagelig på Frogner House Apartments mens Lomundal pusser opp hjemme hos deg.

Frogner House Apartments
Housing - Bilde

Mer effektiv fremdrift

Det å slippe å bo hjemme under oppussingen er ikke bare mer behagelig for deg som kunde, det vil også gjøre slik at prosjektet får en mer effektiv fremgang og raskere gjennomføringstid. Det er også fordeler med egen prosjektleder knyttet til hvert prosjekt vi jobber på. Prosjektleder oppdaterer deg løpende om fremgang og status på prosjektet, og all kommunikasjon kan gjøres digitalt slik at det ikke krever fysisk oppmøte av kunde.

Slik fungerer det

Vi har landet en prisgunstig avtale med Frogner House Apartments som er eksklusivt for Lomundals kunder. Dette er en ren service fra oss for å gjøre oppussingen for våre kunder enda enklere og mer behagelig.

Alt du trenger å gjøre er å gi beskjed til oss om at du ønsker å benytte deg av denne tjenesten. Vi tar oss av alt med booking, og vi legger da dette inn som en del av prosjektprisen.

Du flytter inn når prosjektet starter opp i en av Frogner House Apartments sine flotte og toppmoderne leiligheter som ligger sentralt i Oslo. Hverdagen til deg og din familie kan fortsette som før og dere kan flytte hjem når prosjektet er ferdigtstilt. Ta kontakt for å høre mer om tjenesten.

Har du spørsmål? Kontakt oss her eller fyll ut skjema under for å booke en gratis befaring!

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?