Totalrenovering av leilighet på Røa

Da familien skulle totalrenovere leiligheten sin på Røa ønsket de hjelp av både interiørarkitekt og totalentreprenør til å gjennomføre prosjektet. Lomundal fikk oppdraget sammen med interiørarkitekter fra Intro Ark og fikk skape deres nye drømmehjem.

Foto: Veronika Moen
Interiørdesign: Intro Ark

Nøkkelinfo

  • Sted: Røa, Oslo
  • Periode: 2023
Totalrenovering
Totalrenovering av leilighet på Røa - Bilde

Endring av planløsning

Familien kjøpte leiligheten med planer om å gjøre en totalrenovering. Kjøkkenet skulle flyttes inn til stue og planløsningen måtte derfor endres. Interiørarkitekten bisto med å lage forslag for den nye planløsningen samt komme med forslag på farger og materialet. Gulvet skulle ikke byttes ut, så det var viktig for kunden at den nye kjøkkeninnredningen fungerte med eksisterende gulv. Valget falt på et tidløst uttrykk med bruk av naturlige materialer og fargekombinasjoner. Kjøkkeninnredningen er fra Strai kjøkken.

 

Lyst og moderne kjøkken fra Strai med kombinasjon av eik og linoleum. Utført av Lomundal.

Oppussingstrender 2024

Vurderer du å pusse opp i 2024? Vi har snakket med flere samarbeidspartnere og eksperter og kommet med oppussings- og interiørtrendene for året.

Les mer

To nye bad i helhetlig stil

Det finnes to bad i boligen, en i hver etasje. I første etasje ligger badet inn fra gangen og kan brukes av gjester og barna. I andre etasje er hovedbadet hvor det også er satt inn vaskemaskin. Stilen på begge bagene henger godt sammen med kjøkkenet og boligen for øvrig, med baderomsinnredning også fra Strai. Det har blitt fliser i naturlige toner, med myke små lyse fliser på vegg og stor flis på gulv med mønster av stein. Rommene er behagelige og være i og vil kunne vare lenge!

Nyoppusset bad med lyse fliser på vegg, baderomsinnredning fra Strai i eik og flis med terrazzomønster på gulv.
Nyoppusset soverom med lys parkett, grønn vegg og lyse skap fra IKEA bygget inn i vegg.

En helhetlig bolig med hjelp fra interiørarkitekt

Når man bruker interiørarkitekt får man hjelp til å bringe hele boligen sammen med hjelp av fargevalg, materialer og detaljer. I denne boligen ser man hvordan fargetonene spiller på hverandre fra rom til rom, og dette har skapt et helhetlig hjem som kunden kan få glede av i lang tid. Fargene er behagelige og spiller på naturlige elementer, som igjen går igjen i valg av kjøkkeninnredning, baderomsmøbler og fliser.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring

Lignende prosjekter