Aktuelt Tips og råd

Fordelene med egen prosjektleder

Å velge en trygg aktør med en dyktig prosjektleder kan være avgjørende for ditt oppussingsprosjekt. Her kan du lese om 10 gode grunner for å bruke prosjektleder.

Fordelene med egen prosjektleder
Ingrid Jakhelln

1. April 2020

 • icon
 • icon
 • icon
 • icon

Det å totalrenovere et bad eller hel bolig er en omfattende prosess som krever god planlegging. Det krever også at man har en flytende kommunikasjon med alle faggrupper, og spisskompetanse innen fagfeltet for å gjennomføre prosjektet med et godt resultat man kan være fornøyd med i mange år fremover. I tillegg til å velge en entreprenør med alle de riktige godkjenningene bør man også velge en aktør som tilbyr egen prosjektleder som holder i alle trådene i renoveringen. Lomundal er en totalentreprenør hvor du får en egen prosjektleder, noe vi mener er avgjørende for å lykkes med oppussingen.

Lomundal har pusset opp flere hundre bad i Stor-Oslo, Bærum og Asker. Alle våre prosjektledere har våtromsertifikat, kommer fra ulike fagfelt, og har stort sett sin bakgrunn fra enten rørlegger, tømrer, murmester eller elektro. Vi følger våtromsnormen og holder oss oppdaterte på den siste teknologien og de siste produktene i bransjen og justerer oss deretter. Med en så stor faglig bredde på teamet utfyller man hverandre godt, og prosjektlederne bruker hverandres kompetanse på kryss av hverandre for å finne frem til de optimale løsningene på de aktuelle prosjektene. Det skal godt gjøres å komme bort i et problem ingen av de andre prosjektlederne ikke tidligere har løst, og på denne måten løses eventuelle vanskeligheter raskere og mer effektivt.

Simen står ute og prater i telefonen. Han jobber som prosjektleder hos Lomundal.

Noen tenker at de kan klare å være prosjektleder selv, men med mindre man har erfaring fra bransjen er det mange fallgruver som både kan bli veldig dyre, lite effektive og lite holdbare. Hva skjer om et rør sprekker under riving? Når skal elektrikeren inn? Hva med avfallshåndtering? Har jeg bestilt nok flis? Hva må søkes om? Smøremembran eller sveisemembran? Og hva med dokumentasjon på arbeidene? Alt dette er problemstillinger vi anbefaler at kunder overlater til prosjektleder.

Når du signerer en avtale om oppussing eller totalrenovering med Lomundal blir man i god tid før oppstart kontaktet av den prosjektlederen som skal lede ditt prosjekt. Allerede her vil du merke fordelene av å ha en prosjektleder med god erfaring som er trygg på gjennomføringen av prosjektet.

Tre ansatte hos Lomundal står ute og diskuterer et prosjekt.

Dette er noen av fordelene du får ved å bruke en prosjektleder:

 1. Du slipper å styre hele prosessen selv. Du får én person å forholde deg til som du sparrer med under hele prosjektet. Prosjektlederen vil være tilgjengelig under hele prosjektet, og sørge for å holde deg oppdatert med ukentlige rapporter.
 2. Prosjektlederen har gått gjennom flere renoveringsprosesser tidligere, og med den erfaringen til grunn gjennomføres nye prosjekter effektivt og med god logistikk.
 3. Prosjektlederen leder alle prosjektets faggrupper fra A – Å med alt fra rivningsarbeid, rørlegger, membran, elektriker, håndverkere, og avfallshåndtering.
 4. Prosjektlederen har god dialog med leverandørene og sørger for at de flisene, eller den innredningen du har valgt blir levert i tide, og sørger for at riktig størrelse på innredning og korrekt mengde flis er bestilt.
 5. Prosjektleder har førstehånds tilgang på alle yrkesgrupper, noe som gjør eventuelle problemstillinger enkle å rydde opp i.
 6. Ved å bruke Lomundal vil også prosjektlederen din etter oppstartsmøte tegne opp badet ditt i 3D med vårt tegneprogram. På denne måten kan du få en god visuell følelse av hvordan sluttresultatet vil se ut før man i det hele tatt har begynt å rive. Da vet alle hvilket mål man jobber mot.
 7. Prosjektlederen er nøysom med å henge opp nabovarsler og sørge for en ryddig oppussing som er til så lite bry som mulig for både kunde og de som er rundt.
 8. Lomundals prosjektledere er nøye med bruk av verneutstyr og utfører hyppige vernerunder. Under covid-19 er disse trappet vesentlig opp.
 9. Prosjektlederne sammenstiller all dokumentasjon for arbeidene, og komplett fdv-dokumentasjon fra alle yrkesgrupper som vil bli sendt digitalt etter ferdigstillelse.
 10. I tillegg er prosjektlederne godt vant til å legge til rette for eventuelt ferierende, barnefamilier eller husdyr.

Lomundals prosjektledere har et veldig godt rykte i bransjen, og får ofte gode tilbakemeldinger fra kunder både på Facebook og på Mitt Anbud.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler