Enebolig totalrenovert på Montebello

Da paret kjøpte eneboligen på Montebello, kjøpte de det med planer om å totalrenovere hele boligen før de flyttet inn. Lomundal fikk oppdraget, og hjalp de med å realisere drømmeboligen.

Foto: Anne Andersen

Nøkkelinfo

  • Sted: Montebello, Oslo
  • Periode: 2023
Baderom Totalrenovering
Enebolig totalrenovert på Montebello - Bilde
Nyoppusset stue med ny enstavs parkett, lyse malte vegger og snekkerbygd oppbevarilgsløsning rundt TV. Utført av Lomundal.

Modernisering og optimalisering av hele boligen

Paret kjøpte huset med planer om å totalrenovere hele boligen. Underetasjen hadde flere ugunstige løsninger, med et alt for stort bad med badstue, som de ikke så for seg å bruke. Dette badet ble dermed delt opp i et vaskerom og et bad hvor de både fikk plass til dusj og badekar. Der badstuen hadde stått, ble det nå bygget en bod.

– Vi visste at vi trengte en totalentreprenør til å hjelpe oss med disse omfattende arbeidene. Lomundal fant vi gjennom en bekjent som jobber der, Johan. Det gjorde at det føltes trygt å gå for det firmaet, og det angret vi ikke på.

I den øverste etasjen ble det bygget et praktisk bad i tilknytning til soverommene. Ellers i boligen ble alle vegger og tak malt, ny parkett ble lagt og nytt listverk. Plassbygde møbler ble levert av Persgaard, og har skapt det lille ekstra på både soverom, gang, walk in og stue.

Nyoppusset spisestue med enstavs parkett, malte flater og vinduer ut mot hage. Utført av Lomundal.

Ønsket seg noe klassisk og tidløst

Paret forteller at da de skulle pusse opp, hadde de blitt enige om at de ønsket seg en klassisk og tidløs stil, kanskje litt tradisjonelt.

– Jeg visste at Johan hadde mange år bak seg i Flisekompaniet, så han hjalp oss godt med råd til det. De plassbygde møblene bestemte vi oss for underveis, da vi ønsket å utnytte plassen best mulig og heve uttrykket. Vi fikk anbefalt Persgaard til å lage disse, som vi ble veldig fornøyd med!

Ellers er det gått for beige toner gjennomgående i boligen. Paret ønsket dette for å skape en tidløs helhet i alle rom, som de kan ha i mange år. Parketten har også en behagelig varm tone som står godt i stil med veggfargen.

Hovedsoverom med ny enstavs parkett, malte flater og blå seng. Utført av Lomundal.
Bad i tredje etasje med lyse store fliser, plassbygd baderomsinnredning i matchende farge. Utført av Lomundal.

Fikk to nye bad og vaskerom

Begge badene i boligen skulle totalrenoveres, og drømmen om både et praktisk bad i nærheten av soverommene, samt et større spa-bad med både dusj og badekar ble realisert. I tillegg til dette fikk paret bygget et praktisk vaskerom vegg i vegg med badet i underetasjen. Både fliser og møbler på badet står også i stil med resten av boligen, med hovedvekt av beige toner.

Vil anbefale Lomundal videre etter oppussingen

Paret forteller at de er svært fornøyd med oppussingsprosessen, med Trym som sin prosjektleder.

– Vi var veldig fornøyd, og fikk gode inspill både fra Johan og vår prosjektleder Trym til ulike løsninger. Det var enkelt og effektivt å forholde seg til en prosjektleder under oppussingsperioden. Vi kommer absolutt til å anbefale Lomundal videre til andre!

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Lignende prosjekter