Familie i Ullevål Hageby pusser opp

Da Guro og familien skulle pusse opp bad og kjøkken i rekkehuset i idylliske Ullevål Hageby falt valget på Lomundal for å gjøre jobben.

Nøkkelinfo

  • Sted: Ullevål Hageby, Oslo
  • Periode: 2022
Baderom Kjøkken
Familie i Ullevål Hageby pusser opp - Bilde
Lyst kjøkken fra Uniform i flott tomannsbolig i Ullevål Hageby med fin balanse mellom nytt og gammelt.

Ble tipset om Lomundal av venner

Guro bor med familien sin i et rekkehus i idylliske Ullevål Hageby. Da familien hadde bestemt seg for å totalrenovere bad og kjøkken, bytte soilrør og vannledninger, så falt valget på Lomundal for å utføre oppdraget.

– Jeg ble tipset av en venn om å ta kontakt med Lomundal, i tillegg til et annet firma. Jeg valgte Lomundal fordi dere var raske med å komme på befaring, holdt avtaler og leverte et detaljert anbud til avtalt tid.

Oppussingsarbeidet kunne dermed settes i gang, og med Trond som deres prosjektleder var Guro i trygge hender for de neste månedene med arbeid i huset deres. Med familie og en liten hund til stede var det viktig med god tilrettelegging underveis, slik at hverdagen deres fortsatt kunne fungere så godt som normalt.

Lyst kjøkken fra Uniform i tomannsbolig i Ullevål Hageby. Orginale tregulv. Pusset opp av Lomundal.

En perfekt balanse mellom nytt og gammelt

Paret ønsket å beholde den gamle sjelen til huset, og har derfor beholdt eller erstattet alle gamle paneler og lister, samt beholdt de gamle gulvene, vinduene og dørene. Samtidig skulle kjøkken og bad også føles nytt og moderne ut, og de ønsket dermed å finne en kontrast mellom nytt og gammelt. Valget falt dermed på en mer moderne kjøkkeninnredning fra Uniform på kjøkkenet. I tillegg gikk de for armaturer i børstet messing for å skape mer varme sammen med det hvite.

Lyst kjøkken fra Uniform i flott tomannsbolig i Ullevål Hageby med fin balanse mellom nytt og gammelt.

En greie for grønt

  • Vi har fått en greie for grønt, og det går igjen gjennom hele huset vårt. Det skaper helhet og en frisk følelse, og vi liker hvordan det bryter opp med det hvite!

    Guro

Et bad for familien

I øvre etasje finner du det nyoppussede badet, med materialvalg som står i stil til resten av boligen. Her har Guro valgt å gå for en fiskebensflis i en flott grønnfarge. Kombinasjonen mellom denne, baderomsinnredningen i eik fra Linn bad og armaturene i messing skaper et behagelig rom hvor man kan komme for å slappe av. Badekaret er en glede for alle i familien, enten det er for å bade hunden, leketid for barn eller til avslapning for de voksne!

Innebygd badekar med hvite fliser og armatur i messing.

God kommunikasjon og effektiv jobbing

Guro forteller at de er svært fornøyd med jobben Lomundal gjorde, med Trond som deres prosjektleder.

– Det var god kommunikasjon og effektiv jobbing hele veien. Vi kan varmt anbefale Lomundal videre til venner og bekjente.

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Lignende prosjekter