Oppussing av kjøkken i eik på Høvik

Jørgen og familien ønsket å pusse opp kjøkkenet fra 1990 og slå det sammen med spisestuen. Kunden valgte Lomundal grunnet et oversiktlig tilbud og detaljfokus, og vi fikk dermed bygge deres nye drømmekjøkken.

Foto: Veronika Moen

Nøkkelinfo

  • Sted: Høvik, Bærum
  • Periode: 2023
Kjøkken
Oppussing av kjøkken i eik på Høvik - Bilde
Moderne kjøkken fra Nesje med fronter i eik på nyoppusset kjøkken. Lyse vegger og tak. Utført av Lomundal.

Prosjektets mål og utførelse

Jørgen hadde et klart mål: å modernisere et datert kjøkken fra 1990 og samtidig integrere det med spisestuen. Dette involvete å rive ned det gamle kjøkkenet og veggen mot spisestuen. Nye avløpsrør og elektriske føringer ble installert, og deretter ble området klargjort for oppsett av ny gips, som ble helsparklet og malt. En tidligere radiatorskjuler ble tilpasset det nye kjøkkenet.

Det skreddersydde kjøkkenet, produsert av Nesje, var sentralt i prosjektet, da det svarte godt med hva familien ønsket seg. Lomundal ble invitert på befaring for prosjektet etter at Jørgen hadde observert oss utføre flere prosjekter i nærområdet.

– Til tross for et noe høyere prispunkt enn konkurrenten, valgte vi Lomundal for deres løsningsforslag. Dere ga uttrykk for å ha et større detaljfokus, og vi er svært fornøyd med valget vårt.

Moderne kjøkken fra Nesje med fronter i eik på nyoppusset kjøkken. Lyse vegger og tak. Utført av Lomundal.

Valg av kjøkkeninnredning

Kjøkkeninnredningen var en nøye gjennomtenkt prosess. Eierne ønsket eikefronter av høy kvalitet, og valget falt på et skreddersydd, norskprodusert kjøkken fra Nesje. Dette sikret ikke bare et estetisk tiltalende uttrykk, men også bruk av materialer av beste kvalitet. Lomundal bistod med å finne praktiske løsninger for å optimalisere plassen i det nye kjøkkenet.

Selv om møbler og annet interiør i stor grad ble bevart fra før, valgte eierne å investere i nye stoler som harmoniserte med det nye nyoppussede kjøkkenet.

Tips: Skal du pusse opp kjøkkenet? Da bør du lese denne kjøkkenguiden som tar deg gjennom hele prosessen!

Moderne kjøkken fra Nesje med fronter i eik på nyoppusset kjøkken. Lyse vegger og tak. Utført av Lomundal.

Svært fornøyd med prosjektet

Eierne uttrykte stor tilfredshet med hele oppussingsprosjektet. Håndverkerne fra Lomundal ble spesielt rost for deres imøtekommende holdning, effektivitet og nøye arbeid.

– Vi må trekke frem hvor ryddige og tilrettelagt dere har gjort det for at vi skulle kunne bo hjemme under hele perioden kjøkkenet ble pusset opp. Det gikk helt fint å bruke resten av huset som normalt.

Prosjektleder Zebastian ble også anerkjent for å være imøtekommende og rask til å finne løsninger ved eventuelle endringer i den planlagte fremdriften. Eierne har allerede anbefalt Lomundal videre til andre.

Bli bedre kjent med Zebastian her! 

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring

Lignende prosjekter