Totalrenovering av bad på Rodeløkka

Familien hadde sett behov for å bytte ut gamle rør på både kjøkken og bad, og benyttet anledningen til å også totalrenovere bad og toalettrom. For å få et mer moderne bad og et velfungerende toalettrom fikk de hjelp av Lomundal. Se bildene her!

Foto: Veronika Moen

Nøkkelinfo

  • Sted: Rodeløkka, Oslo
  • Periode: 2024
Baderom
Totalrenovering av bad på Rodeløkka - Bilde

Ønsket et mer funksjonelt bad og toalettrom

Tonje hadde lenge hatt lyst til å pusse opp toalettrom og badet i boligen deres på Rodeløkka. Badet var upraktisk i seg selv, i tillegg til at toalettrommet ved siden av badet ikke hadde egen vask. Badet hadde mange skjeve hjørner og vinkler, og i tillegg til en søyle som bygget inn ventilasjonsrørene midt på den ene veggen.

– Vi ønsket en mer praktisk løsning der toalettet ble utstyrt med egen vask, og der badet også fikk et toalett. På den måten ville da få to funksjonelle toalettrom.

Gjennom Byggstart kom de i kontakt med Lomundal, i tillegg til to andre selskaper.

– Både Lomundal og et av de andre firmaene forstod raskt hva slags prosjekt vi hadde i tankene og viste tydelig at de forstod hva vi måtte tenke på for å få til det prosjektet vi ønsket. Lomundal kunne starte rasket, så da falt valget på dem.

Oppgaven ble dermed å pusse opp både bad og toalettrom, og lage et renere uttrykk med så mange hele linjer og rene flater som mulig. Av en arkitektvenn fikk de et forslag på en ny planløsning som de ble veldig fornøyd med.

Detaljer fra bad moderne bad med lyse fliser på vegg, grønne fliser i dusj og badersominnredning i eik. Utført av Lomundal.
Dusj på moderne bad med grønne avlange fliser på vegg og armaturer i krom. Badet er totalrenovert av Lomundal.

Et klassisk bad som kan vare lenge

Målet var å lage et klassisk, tidløst og litt unikt bad. Tonje forteller at de ønsket seg en benk i heltre, og at alle møblene skulle fylle ut flatene sine for å unngå små mellomrom her og der. Både baderomsinnredningen og dusjveggen er spesialtilpasset for å få til dette. I tillegg til dette valgte de å gå for en blank grønn flis i dusjsonen. Den er et naturlig avgrenset område og syns fra hele badet. Speilflatene helt opp til taket gir badet en god romfølelse, og både speilskspet og servantbenken gir mye oppbevaringsplass.

Prosjektleder var helt topp fra start til slutt

Når vi spør Tonje om hun er fornøyd med prosessen og resultatet, forteller hun at hun var svært fornøyd med den jobben Haakon og Nikolai fra Lomundal gjorde. Haakon er ny prosjektleder og fikk dermed faglig leder med på prosjektet for å sikre kvalitet hele veien.

– Både Haakon og Nikolai har vært veldig fleksible, hyggelige og gode til å se løsninger og støtte underveis i prosessen. Prosjektleder tok på alvor våre behov og klarte å komme med gode forslag. Begge strakk seg for å få flest mulig rene linjer og hele flater, og det syns vi ble veldig pent. Vi har hele veien vært trygge på at alle som har vært involvert i prosjektet har vært solide fagfolk, dyktige håndverkere, og alle vi har møtt har vært hyggelige. Det gjenspeiles i resultatet.

Videre forteller Tonje at noe av innsalgsprosessen og avlevering mellom Byggstart og Lomundal og videre var noe kronglete. Dette kan være en utfordring når prosjektet skal kommuniseres mellom flere bedrifter. Utover dette skjedde det noen utfordringer underveis som gjorde at prosessen ble noe forsinket.

– Hvis man er forberedt på at forsinkelser kan forekomme av ulike årsaker, så har vi ingen problemer med med å anbefale Lomundal. Vi er veldig fornøyde med resultatet og samarbeidet med Lomundal var godt hele veien.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?