Mørkt og moderne bad på Nordberg

Bjørn hadde søkt og vurdert flere firmaer når badet på Nordberg skulle pusses opp. Lomundal fikk oppgaven, og hjalp familien med å realisere sitt nye drømmebad med masse særpreg.

Nøkkelinfo

  • Sted: Nordberg, Oslo
  • Periode: 2023
Baderom
Mørkt og moderne bad på Nordberg - Bilde

Godt førsteinntrykk på befaring

Bjørn hadde brukt mye tid på å søke og vurdere ulike firmaer til å pusse opp badet til familien på Nordberg. Det var viktig for han å finne et seriøst firma som kunne ta seg av hele jobben, og at de kunne være trygge på at badet ville bli utført i høy kvalitet.

– Jeg fant Lomundal etter å ha søkt på flere firmaer på nett. Valget falt på Lomundal fordi de virket seriøse, hadde gode referanser og god økonomi. Førsteinntrykket på befaringen var også god, så da følte jeg meg trygg på valget om å gå videre med Lomundal!

Moderne bad med store varmgrå fliser, sort baderomsinnredning med unik servant i stein. Detaljer i sort.

Ønsket seg mest mulig særpreg

Paret brukte mye tid på å velge flis, armaturer, møbler og detaljer slik at badet skulle få mest mulig særpreg. De ønsket å finne frem til og lage noe som var deres egen stil, og som ikke ble et “standard” bad. Det har de fått til! Gjennomgående for badet er de varmgrå tonene med store flis med tekstur, panelet i taket, døren inn til badet i kombinasjon med de sorte detaljene. Den unike servanten i den organiske formen er med på å mykne opp badet. Her får man følelse av å komme inn i et gjennomtenkt rom med høy kvalitet.

Moderne bad med store varmgrå fliser, sort baderomsinnredning med unik servant i stein. Detaljer i sort.
  • “Vi er svært fornøyd med prosessen og har allerede anbefalt Lomundal til venner og bekjente!”

    Bjørn

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.

    Våre tjenester