Nytt bad og vaskerom i Lille Tøyen Hageby

Siv og familien bor i koselige Lille Tøyen Hageby og hadde omsider bestemt seg for å totalrenovere bad og vaskerom fra 1998. Etter vurdering av tre forskjellige aktører, falt valget på Lomundal for å hjelpe de med oppussingen. Se bildene her!

Nøkkelinfo

  • Sted: Tøyen, Oslo
  • Periode: 2023
Baderom
Nytt bad og vaskerom i Lille Tøyen Hageby - Bilde

Seriøs og fremtidsrettet bedrift

Siv oppdaget Lomundal på Instagram da hun var på utkikk etter inspirasjon til interiør og fliser. Besøk på både profil og hjemmeside ga mersmak.

– Jeg likte godt det jeg så på profilen og hjemmesiden deres. Dere fremsto som en seriøs, fremtidsrettet bedrift med kunden i fokus.

Familien hentet inn tre forskjellige firmaer på befaring, hvor de opplevde at kommunikasjonen fløt best med salgssjef hos Lomundal, Jørn. I tillegg forteller hun at det å få tilbud levert til avtalt tid, også telte positivt når valget skulle tas om hvilken aktør de skulle hyre inn til jobben. Til slutt ble Lomundal valgt for å totalrenovere badet og vaskerommet deres.

Moderne bad med grå fliser på vegg og gulv, blå blanke fliser i dusj lagt i fiskebensmønster. Armaturer og detaljer i sort finish.

"Ikke bare hvitt"

Da det kom til utførelse på bad, var Siv og mannen blitt enige om å gå for noe mer farger enn hva Siv vanligvis ville gått for.

– Badet i andre etasje ble pusset opp i 2018 og er relativt maskulint med mye gråtoner. Nå ville vi prøve å finne noe litt varmere som også føltes rent. Mannen min uttrykte sitt ønske for å gjøre noe mer enn “bare hvitt”, og sammen kom vi frem til stilen vi har gått for.

Sa farvel til glassbyggerstenen

Badet fra 1998 med mørke blå fliser, stålvask og glassbyggersten i dusjen fikk lov til å gjøres om til et moderne bad med et flott hint av farge. Den fargede flisen får lov til å skinne i kombinasjon med den lyse flisen med noe tekstur. Sorte detaljer på armaturer er med på å gjøre badet mer moderne, mens baderomsinnredningen i eik fra Linn Bad skaper varme og lunhet.

– Vi trålet interiørbutikker og flisebutikker for å komme frem til resultatet. Jeg har en hang til Bergersen Flis som nå er en del av Flisekompaniet. Det eneste vi hadde klart å gjøre før oppstartsmøte var å finne Kendo-flisen som jeg hadde forelsket meg fullstendig i.

Fikk god hjelp i en vanskelig periode

Oppussingsprosjektet ble ikke helt som de hadde sett for seg. En uforutsett hendelse i nær familie gjorde det vanskelig for Siv å forholde seg til oppussingen, og da var det ekstra godt med god hjelp og kontroll hos prosjektleder Zebastian.

– Zebastian har vært til uvurderlig hjelp for oss under prosjektperioden. I en periode som var vanskelig fikk jeg god hjelp og veiledning til å ta de nødvendige valgene som skulle til for at badet og vaskerommet skulle bli ferdig. Resultatet ble veldig bra, og jeg vil trygt anbefale Lomundal videre. I tillegg vil vi benytte oss av Lomundal igjen til våre egne fremtidige prosjekter.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.