Bli kjent med

Bli kjent med vår prosjektleder Zebastian!

Bli kjent med Zebastian, en prosjektleder med lidenskap for rørleggerfaget. Naturlig nok er det å jobbe med bad hans favoritt, men han klarer fint å finne sjarm i alle prosjektene han jobber med!

Bli kjent med vår prosjektleder Zebastian!
Ingrid Jakhelln

31. May 2023

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Zebastian er født i Sverige, og oppvokst i Asker. Etter ungdomsskolen startet han rett i lære for å bli rørlegger i familiebedriften Rørkompaniet i 2005. Fagbrevet fikk han i 2009, og har stort sett jobbet der siden inntil han startet hos Lomundal i 2022.

– I 2020 begynte jeg å bli klar for litt forandringer, så da tok jeg mesterbrevet i tillegg til et år med bedriftsledelse og bedriftsøkonomi. I 2022 landa jeg jobben i Lomundal og var klar for å starte en ny retning som prosjektleder.

Zebastian bor på Vettre i Asker med kone og to barn på snart 10 og 12 år, og en hund på snart 4 år.

Se noen av Zebastians prosjekter

Hva liker du best med å jobbe i Lomundal?

Det jeg setter mest pris på er teamet og miljøet, nye utfordringer stort sett hver dag, i tillegg til samspillet med kundene. Jeg liker å kunne se endringene i løpet av prosjektene fra oppstart til ferdigstillelse. Det er en veldig varierende arbeidsdag med utfordringer som må løses. Jeg stortrives og gleder meg til å dra på jobb hver dag!

Hvorfor mener du at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Jeg opplever Lomundal som en seriøs aktør med god oppfølging. Prosjektlederne ser løsninger og gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. I tillegg er det mye faglig trygghet og flinke håndverkere.

Hvilke prosjekter syns du det er morsomt å jobbe med?

Jeg liker veldig godt å jobbe med bad, og det er nok naturlig med tanke på min bakgrunn som rørlegger. Likevel har alle prosjekter sin egen sjarm. Det å få være med på å veilede kunden til sitt drømmerom, enten om det er bad, soverom, kjøkken eller en gang, så syns jeg det er veldig givende og gøy.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Måten jeg ble tatt imot på av kollegene, jeg følte meg velkommen med en gang og følte at de var nysgjerrige på meg og min kunnskap.

Hvem eller hva overrasket deg mest på jobben?

Jeg tror det må være samholdet i hele teamet. Det er en glede å jobbe med så mange flinke folk som du alltid kan rådføre deg med om du står litt fast, om det måtte være å diskutere ulike løsninger eller utfordringer av alle slag.

Dette sier kunden om Zebastian

  • Zebastian har vært til uvurderlig hjelp for oss under prosjektperioden. I en periode som var vanskelig fikk jeg god hjelp og veiledning til å ta de nødvendige valgene som skulle til for at badet og vaskerommet skulle bli ferdig. Resultatet ble veldig bra, og jeg vil trygt anbefale Lomundal videre. I tillegg vil vi benytte oss av Lomundal igjen til våre egne fremtidige prosjekter.

    Siv, Lille Tøyen Hageby | 2023

Bli kjent med oss

Bli bedre kjent med ansiktene bak prosjektene!

Møt menneskene her
?>

Lignende artikler