Bli kjent med

Bli kjent med vår nye prosjektleder Håkon

I mai startet en av våre nye prosjektledere, Håkon. Bli kjent med en utrolig hyggelig fyr fra Fredrikstad, som alltid møter deg med et smil om munnen!

Bli kjent med vår nye prosjektleder Håkon
Ingrid Jakhelln

26. September 2022

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Håkon er oppvokst i Fredrikstad, og bor nå på Fornebu. I mai 2022 startet han som ny prosjektleder hos Lomundal etter å tidligere ha jobbet hos Schibsted i Prosjekt+.

Hva liker du best med å jobbe hos Lomundal?

Det jeg liker best med å jobbe hos Lomundal er kombinasjonen av gode faglig sterke kollegaer, utfordrende prosjekter og kundekontakten. I Lomundal er det en svært god kultur for å hjelpe hverandre der det trengs for å hele tiden finne den beste løsningen for kunden. At jeg får bidratt til å levere prosjekter av høy kvalitet til fornøyde kunder er det som driver meg og som gjør at jeg er stolt av å jobbe i Lomundal.

Håkon jobber som prosjektleder hos Lomundal.

Hvorfor mener du at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Ved å bruke Lomundal vil kunden få en aktør som er tilstede underveis i hele prosjektet. Kunden vil få en prosjektleder å forholde seg til underveis som kommer med gode løsninger og informasjon. På den måten går prosjektet sømløst og kunden kan være trygg på at det som blir gjort er av høy kvalitet. I tillegg er alle prosjektlederne våtromssertifisert, noe som er unikt i bransjen.

Hvilke prosjekter syns du det er morsomt å jobbe med?

Jeg synes det er veldig gøy å jobbe med prosjekter der jeg trenger å komme med gode løsninger til kunden som ikke er “rett frem”. På prosjekter der jeg blir utfordret til å tenke annerledes og utenfor boksen, synes jeg er utrolig givende. Det innebærer ofte mange forskjellige faggrupper inn i prosjektet, som er utfordrende, men også veldig gøy.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Jeg husker at jeg ble veldig godt tatt imot av kollegaene mine og ble investert i av bedriften med en gang i form av kursing. Det er tydelig at Lomundal satser på høy kompetanse og kvalitet på sine prosjektledere, noe som smitter over i gjennomføringen av prosjektene våre.

Hvem/hva har overrasket deg mest på jobben?

Alle de hyggelige kundene jeg møter hver dag. Jeg føler det er utrolig viktig med en god kjemi fra start for å sette standarden på prosjektet. God planlegging og kommunikasjon med kunden er derfor noe jeg har høyt fokus på for å gjennomføre gode prosjekter.

Vi i Lomundal er svært glade for å ha dyktige Håkon med på laget!

?>

Lignende artikler