Aktuelt

Lomundal fortsetter jobben med smittevern

Utviklingen av covid-19 situasjonen har i løpet av sommeren tatt en annen vending enn det mange av oss kanskje hadde sett for oss. Lomundal fortsetter å jobbe nøye med smittevern utover høsten for å sikre en trygg kundeopplevelse og arbeidsplass.

Lomundal fortsetter jobben med smittevern
Ingrid Jakhelln

1. September 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
Prosjektleder Karl Zimmermann på vernerunde. Lomundal Bygg.

Til tross for et annerledes år med mye usikkerhet i starten, har Lomundal hatt kontinuerlig pågang med nye prosjekter. Mange har hatt mye tid hjemme grunnet hjemmekontor, og i kombinasjon med færre utenlandsreiser i løpet av sommeren har flere funnet ut at dette er riktig tidspunkt å gjennomføre oppussingsprosjektet sitt.

Lomundal som trygg aktør på markedet

For Lomundal har det vært avgjørende å vise at vi er en trygg aktør på markedet og at vi har utarbeidet strenge tiltak for smittevern både ovenfor prosjektledere, håndverkere og våre leverandører. I tillegg til smittevern har vi også fokusert på å vise at vi er en solid og trygg bedrift med god likviditet, slik at kundene kan stole på at vi vil være der og gjennomføre alle våre prosjekter. Det er i tider som dette det vil være enda viktigere å velge riktig aktør til ditt oppussingsprosjekt.

Opplevde oppussingen som en trygg prosess

Anja og mannen hennes pusset opp både kjøkken og bad i Schweigaardsgate under corona-situasjonen, og følte seg trygge hele veien:

Vi følte ikke at det var noe problem å pusse opp under corona-situasjonen knyttet til sikkerhet. Under oppstartsmøtet holdt alle parter god avstand til hverandre og brukte håndsprit. Vi bodde et annet sted mens arbeidet holdt på og da vi dro innom for å ta en titt på prosjektet forholdte alle seg til smittevernsreglene. Ingen av arbeiderne ga noen gang tegn på symptomer, og vi følte at det var en trygg prosess.

 

Vi vil fortsette å jobbe med smittevern utover høsten for å sikre en trygg kundeopplevelse og arbeidsplass. Vi har jevnlige vernerunder på prosjektene våre, prosjektledere og håndverkere bruker munnbind der det er nødvendig og forholder seg hele tiden til Lomundals smittevernstiltak og myndighetenes anbefalinger.

?>

Lignende artikler