Bli kjent med

Bli kjent med vår prosjektleder Trym!

Bli kjent med Trym, vår prosjektleder fra Lørenskog som ikke takker nei til en utfordring. Å kunne ta på seg store prosjekter med mye koordinering er det som gir han masse energi og mestringsfølelse.

Bli kjent med vår prosjektleder Trym!
Ingrid Jakhelln

15. February 2023

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Trym er født og oppvokst på Fjellhamar i Lørenskog, men har de siste årene bodd i Oslo. I januar 2022 startet han hos Lomundal som prosjektleder etter å ha jobbet som prosjektleder i Bonum i 5 år. Han har erfaring fra store prosjekter og trives best med totalrenoveringer av hele boliger hvor det er mye koordinering.

Hva liker du best med å jobbe i Lomundal?

Det jeg setter mest pris på og liker best ved å jobbe hos Lomundal må nok være det å være en del av et så sterkt team som jeg føler at vi er. Vi er alle her for å bidra og kan sparre med hverandre om ulike utfordringer som dukker opp underveis i prosjektene. I tillegg er det et godt miljø ellers også, og jeg ser frem til å se alle på kontoret. Det er mange gode folk her!

Hvorfor mener du at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Jeg syns at de skal velge Lomundal fordi det er en dyktig aktør i markedet som ønsker å levere solide prosjekter med holdbare løsninger og tett oppfølging gjennom våre egne prosjektledere. Her tas det ikke snarveier for å spare, men vi bruker tid og ressurser på de beste løsningene for hvert prosjekt som skal vare lenge. Det er mer bærekraftig. I tillegg til dette mener jeg at måten vi følger opp kunden på er noe de vil sette veldig høyt.

Se noen av Tryms prosjekter

Dette sier kunden om Trym

  • Vi var svært fornøyde med Lomundal Bygg som totalleverandør i vårt renoveringsprosjekt av baderom. Det var Trym som var vår prosjektleder og vi har vanskelig for å tro at det kunne gått glattere. Kommunikasjon, prosess og sluttresultat var 10/10 og det å komme tilbake fra ferie til nytt bad var nydelig.

    Fredrik Grønningen | November, 2023

Hvilke prosjekter syns du det er morsomt å jobbe med?

Det er ingen tvil om at jeg liker prosjekter av litt størrelse hvor man får bryne seg på litt forskjellige utfordringer med fler forskjellige faggrupper involvert, om det er kjøkken, bad eller øvrige rom. Her føler jeg at min bakgrunn innen boligutvikling er mye av grunnen til det.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Det har jo gått et år nå, men det jeg husker best er de mange hyggelige møtene med nye kollegaer og samarbeidspartnere. Alle var veldig imøtekommende!

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler