Bli kjent med

Bli kjent med vår prosjektleder Trond!

Møt Trond, en av våre prosjektledere som startet hos Lomundal i juni 2022. Etter flere år som murer og fliselegger var han klar for å ta steget videre som prosjektleder, noe han forteller at ikke har angret på et sekund. Bli bedre kjent med han her!

Bli kjent med vår prosjektleder Trond!
Ingrid Jakhelln

2. August 2023

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Trond er 42 år gammel og kommer fra Aurskog, ca en time unna Oslo. Han har kone og to barn, en gutt på 9 og ei jente på 11 år. Trond gikk byggfag og murerlinja tilbake i 1998-99 på Nes videregående, og gikk i lære som murer etter det. Fagbrevet som murer tok han også etter læretiden.

Etter hvert gikk han mer og mer inn i fliselegging, og likte godt å skape ting som krevde presisjon og ha øye for detaljer.

– Jeg liker detaljarbeid og nøyaktighet. Å kunne se at noe er et godt stykke håndverk.

Etter noen år med fliselegging, valgte han å starte sitt eget firma hvor han jobbet selvstendig i ca 7 år før han fikk tilbud om jobb i Aurskog Bygg, som ga han muligheten til å jobbe nærmere hjemme. Grunnet lite jobb der etter hvert, måtte han finne noe nytt å gjøre.

– Det ble over tid for lite å gjøre på jobben i Aurskog, som fikk meg til å tenke at jeg skulle prøve noe nytt. Da stillingen som prosjektleder hos Lomundal ble ledig, tenkte jeg at dette måtte være en bra mulighet. Jeg har ikke angret på dette et sekund.

Trond var prosjektleder på dette flotte prosjektet i Ullevål Hageby! 

Se noen av Tronds prosjekter

Hva liker du best med å jobbe i Lomundal?

Det er et trygt og stødig firma, faglig dyktige kolleger i alle felt. Alle prosjektlederne sitter i et felles kontorområde, så faglige og hyggelige samtaler er aldri langt unna.

Hvorfor mener du kunder skal velge Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Jeg mener kunder bør velge Lomundal fordi vi alltid har kunden i fokus. Vi har mye faglig kompetanse i alle felt, og vi jobber med dyktige håndverkere som har stolthet for faget sitt og higer etter å levere best mulig resultat.

Hva husker du best fra din første tid her?

Jeg husker best hvor lett de var å komme inn i gruppa, hvor alle tok meg i mot som om jeg hadde kjent de lenge. Husker også hvor imponert jeg ble over hvor godt alt var planlagt opp mot oppstart av prosjekter og første møtet med kunden.

Hvem eller hva overrasket deg mest på jobben?

De som har overrasket meg mest på jobb er daglig leder og faglig leder. Kontorene er alltid åpne, og det er veldig lett å dele tanker og snakke om alt uten å føle et sjef/ansatt stempel.

Dette sier kunden etter et prosjekt med Trond som prosjektleder

  • Lomundal bygg har totalrehabilitert badet mitt høsten 2022. De har gjort en svært god jobb og prosjektleder Trond Skjønhaug har vært svært behagelig og lett å samarbeide med. I tillegg til badet fikk jeg malt kjøkkenet og slipt kjøkkengulvet og det var null problem å få lagt inn disse tilleggsoppgavene. Alt i alt har prosessen gått knirkefritt og jeg kan varmt anbefale Lomundal til andre.

    Ingebjørg Dahl, Oslo | 2022

Bli kjent med oss

Bli bedre kjent med ansiktene bak prosjektene!

Møt menneskene her
?>

Lignende artikler