Bli kjent med

Bli kjent med vår nye prosjektleder Thomas

Thomas er fra Bærum og er utdannet tømrer. Hele arbeidslivet har han jobbet i ulike deler av byggebransjen, og i april tok han steget inn i prosjektlederrollen hos Lomundal. Bli bedre kjent med han her!

Bli kjent med vår nye prosjektleder Thomas
Ingrid Jakhelln

31. October 2022

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Thomas er født og oppvokst på Gjettum i Bærum. Han er utdannet tømrer og jobbet hele arbeidslivet i ulike deler av byggebransjen, med alt fra utførende, til salg og nå prosjektleder. I april i år startet han i sin nye stilling som prosjektleder hos Lomundal, og har nå vært her i seks måneder.

Hva liker du best med jobbe hos Lomundal?

Det beste med jobben jeg har hos Lomundal nå er å møte mennesker og hjelpe de med å oppfylle drømmene sine på deres prosjekt, enten det er et nytt bad, kjøkken eller en hel bolig. Jeg liker også fleksibiliteten jeg har gjennom å være prosjektleder, der jeg styrer mye av tiden min selv og må selv planlegge og koordinere dagene for å komme i mål. Det passer meg godt å kunne planlegge tiden min selv.

Hvorfor mener du at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Lomundal er en seriøs aktør som ønsker å levere det beste sluttproduktet. Vi har prosjektledere som har bakgrunn som tømrere, rørleggere, murere og mer, og dette gjør at vi kan sparre sammen internt for å komme frem til de gode løsningene. Det gjør at vi kan hjelpe hverandre i møte med en hver utfordring som kan dukke opp, og komme godt ut av det.

Hvilke prosjekter syns du det er morsomst å jobbe med?

De beste prosjektene for meg er der jeg kan være med å veilede kundene til deres sluttresultat. Det er gøy å kunne komme med gode råd og kanskje endre synet til kunden rundt hvordan de skal løse for eksempel plassering av møbler, planløsningen eller annet. Da får jeg brukt hodet og være kreativ.

Thomas ferdigstilte nylig et prosjekt på Lysaker Brygge hvor kundene kom med følgende tilbakemelding:

  • Lomundal Byggs fokus på trygghet og forutsigbarhet for kunden veide tungt ved valget av leverandør til renovering av badet vårt. De utmerket seg også med å legge vekt på både design og funksjon. Lomundal var også den eneste tilbyderen som virkelig utfordret oss på valgene våre. Blant annet foreslo de en endring som ga oss langt bedre arealutnyttelse. Hele prosessen var preget av ryddighet med blant annet avtalefestede leveranser forankret i gjeldende lov og forskrift. Vi følte oss meget bra ivaretatt som kunde fra start til slutt. Prosjektleder Thomas sørget for at vi hele tiden ble godt informert og veiledet når det dukket opp valg som måtte gjøres underveis. Lomundal realiserte vårt drømmebad og vi gir dem våre beste anbefalinger.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Det jeg husker best fra de første ukene mine er hvordan teamet sammen hjalp hverandre. De som har jobbet her lenge og som har mye å gjøre, bruker likevel tiden sin på å hjelpe de nye med å nå sitt fulle potensiale.

Hvem/hva har overrasket deg mest på jobben?

Det som har overrasket meg mest her er samholdet. Selv om hver prosjektleder har sine egne prosjekter å bry seg med, så diskuteres det mye om løsninger oss i mellom, og man kan bistå med ulik kompetanse på kryss og tvers.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler