Bli kjent med

Bli kjent med vår nye partneransvarlig, Cecilie!

Bli kjent med bergenseren Cecilie, vår nye partneransvarlig. Etter flere år innen interiørdesign, konseptutvikling og produktutvikling tok hun i juni steget inn i en ny rolle hvor hun blant annet skal jobbe med Lomundals samarbeidspartnere og leverandører.

Bli kjent med vår nye partneransvarlig, Cecilie!
Ingrid Jakhelln

30. June 2023

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Cecilie er fra Bergen og flyttet til Oslo for å studere på Westerdals. Hun har jobbet som interiørdesigner og konseptutvikler i mange år. Dette har blitt hennes store lidenskap i kombinasjon med mote og tekstil. På fritiden har hun vært med i freelance interiør-plattformen Arkivet, hvor hun har tatt oppdrag for privatkunder som ønsker hjelp med interiørkonsept i sitt hjem. Her har hun fått et godt innblikk i ulike norske hjem og blitt godt opplyst om hva drømmene til kundene er. Det er en stund siden hun har vært aktiv i Arkivet da hun selv har vært opptatt med oppussing. Store deler av 2022 gikk til å totalrenovere et hus fra 1903 på Stabekk.

De siste årene har hun jobbet med produktutvikling innen interiørfaget, design og distribusjon av tapet til det norske markedet.

– Jeg føler jeg har fått en bred forståelse av interiørfaget i løpet av årene, og det har vært spennende å kunne jobbe med interiør på så mange ulike måter. Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang med neste kapittel!

Hva liker du best med å jobbe i Lomundal?

Det å skape gode hjem og realisere drømmene til kundene, og i tillegg gi en behagelig kundereisen er ganske så fantastisk å få til. Lomundal tilbyr dette på et høyt nivå. Det er et godt konsept som treffer det norske markedet bra. Lomundal sin visjon er å heve standarden i bransjen, og det syns jeg de absolutt får til.

I Lomundal møter man dyktige, glade, engasjerte mennesker som bygger hverandre opp og frem. Det å kunne være m ed i et så fint team er ganske så flott. Min rolle vil være å ta kontakt med mennesker, bygge relasjoner og få til spennende samarbeid og gode resultater. Hverdagen er variert og man har mulighet til å være ute i prosjekter, men også trekke seg inn på kontoret for fullt fokus.

Hvilke tanker har du om hva du ønsker å gjøre hos Lomundal fremover?

Jeg har en ambisjon om å skape gode samarbeid med flinke mennesker. Det kan være alt fra produsenter til interiørdesignere og arkitekter. Det er viktig å være synlig i markedet, og jeg ønsker å være en god ambassadør for Lomundal. Jeg ønsker å bruke min kunnskap og erfaring til å fremme Lomundal der ute. Jeg skal se nye muligheter og finne en form der vi kan oppnå de prosjektene vi ønsker å ha slik at vi får til den veksten vi planlegger for.

Lyst og moderne bad med terrazzoflis på gulv og rundt badekar, kvadratiske flis halvveis opp på vegg og resterende malt i en blå tone. Utført av Lomundal.

Hvorfor mener du kunder skal velge Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Det er mange kunder som ønsker oppgradering av sitt hjem, men som er usikker på veien til et flott resultat. Det å kunne gjøre gode samarbeid med en aktør som kan holde i prosessen fra A-Å, og tilby interiørdesignere og andre samarbeidspartnere vil gjøre at oppussingsprosessen går mer smidig og ryddig for seg for kunden. Det vil gi en behagelig prosess. Lomundal er veldig god på finishen og det er vel så viktig som selve konseptet.

Lomundal er et seriøst firma som har lang erfaring innen byggfag. Velger man Lomundal får man tett og trygg oppfølging med god kommunikasjon, dyktige fagfolk som kvalitetssikrer løsninger med ryddig dokumentasjon.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Jeg fikk være med ut på ulike prosjekter og fikk innføring fra et prosjekt blir til, til det ferdigstilles. Det var imponerende å se hvor grundig og oversiktlig Lomundal jobber. Jeg ble også imponert over markedsanalysen av målgruppen til Lomundal. Hvem er våre kunder og hvordan når vi ut til dem?

I tillegg er det så mange fine hunder på kontoret som gjør at man blir ekstra glad når man kommer på jobb. Det var også vafler på min første fredag, og vafler er alltid koselig. Det virker som et sted med godt arbeidsmiljø og en bedrift som bryr seg om de ansatte.

Hvem eller hva overrasket deg mest på jobben?

Jeg må si jeg er imponert over hvor grundig prosjektene blir utført med dokumentasjon av alt som skjer underveis. Det er mange faggrupper som er involvert, og det er utrolig gøy å se hvordan alt blir koordinert og planlagt.

Jeg er overrasket over hvor positiv respons jeg får av alle kundene og interiørdesignerne som jeg har hatt møter med til nå. Mange har hørt om Lomundal og det er et etablert navn i bransjen. Lomundal har et godt rykte, og det er jeg ikke overrasket over. Det er helt forståelig!

Bli kjent med oss

Bli bedre kjent med ansiktene bak prosjektene!

Møt menneskene her
?>

Lignende artikler