Bli kjent med

Bli kjent med vår prosjektleder Haakon!

Møt Haakon, elektrikeren som alltid er imøtekommende med et smil om munnen. I starten av 2024 tok han steget videre fra elektrikerfaget til å bli prosjektleder hos Lomundal.

Bli kjent med vår prosjektleder Haakon!
Ingrid Jakhelln

8. July 2024

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Haakon er født og oppvokst på Årvoll i Oslo. I januar 2024 startet han å jobber som prosjektleder hos Lomundal, etter flere år i elektrikerfaget. Som prosjektleder hos Lomundal har han fått utvidet sitt kompetansefelt og jobber nå med å koordinere hele oppussingsprosjekter, noe han trives svært godt med.

– Som elektriker har jeg vært innom alt fra store næringsprosjekter til rehabilitering av eneboliger og leiligheter. Ettersom det å jobbe med rehabilitering av eneboliger og leiligheter var det jeg trivdes best med, var det et steg i riktig retning å få landet en jobb som prosjektleder hos Lomundal.

I Lomundal ønsker vi at prosjektlederne skal komme fra ulike fagfelt, slik at de sammen kan utfylle hverandres kompetanse og bidra for å skape de beste løsningene for kundenes oppussingsprosjekter. Med Haakon på laget har vi prosjektledere innen både murer, tømrer, rør og el.

Haakon var prosjektleder på totalrenovering av dette badet på Rodeløkka! 

Hva liker du best med å jobbe hos Lomundal?

Det jeg liker best med å jobbe hos Lomundal er arbeidshverdagen og menneskene jeg har rundt meg. Det å ha flinke, kunnskapsrike og hjelpsomme kollegaer er en luksus, og bidrar til at alle drar i samme retning når det kommer til kvaliteten på det vi gjør. En god samtale er aldri langt unna, både faglige og daglige. Det er også mye kundekontakt, som er fint. Det å skape et godt samarbeid mellom alle involverte, slik at tanker og ideer rundt sluttproduktet blir realisert er moro og krevende. Dette kombinert gjør at jeg liker jobben min, og det er gøy å dra på jobb.

Hvorfor mener du at kundene skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt?

Jeg mener de bør bruke oss fordi vi er en seriøs aktør, gjennom alle ledd. Vi tar ingen snarveier og har kunden i fokus. Det er viktig for oss at vi tenker langsiktig, informerer, og at det vi leverer er noe vi kan være stolte av. Kunden vår skal ha stor glede av prosjektet i mange år fremover. Det å ha egen prosjektleder som følger opp prosjektet, kommer med innspill til løsninger og er en god sparringspartner bidrar til et best mulig resultat. Det å velge Lomundal vil gi kunden en ryddig og trygg prosess fordi alle ledd i prosjektet preges av god kvalitet og gjennomtenkte løsninger.

Hvilke prosjekter er det morsomt å jobbe med?

De morsomste prosjektene er der et godt resultat er avhengig av gode og gjennomtenkte løsninger. Det å kunne komme med gode forslag til smarte løsninger, god planløsnings og materialvalg er spennende, dette utfordrer også meg til. å være kreativ og løsningsorientert. Med min yrkesbakgrunn som elektriker er jeg også glad i prosjekter hvor belysning, smarthus og elektroinstallasjonen er litt “ekstra”.

Hva husker du best fra dine første uker her?

Nå har jeg jobbet her litt over et halvt år og det som sitter best igjen er måten jeg ble tatt imot på. Jeg ble investert i, fikk kurs og ble våtromsertifisert. Jeg ble også dratt med inn i diskusjoner rundt prosjekter, og følte at min yrkesbakgrunn som elektriker kom til nytte. De mange positive ansiktene og de hyggelige samtalene satte jeg også veldig pris på som ny på kontoret.

Hvem eller hva har overrasket deg mest på jobben?

Det må være lysten på det å bli best innad hos de ansatte. Alle drar lasset i en og samme retning, tør å utfordre bransjen og forsøker å gå foran for å heve kvaliteten i en bransje som dessverre kan være preget av mye useriøst. Jeg må også nevne opplæringsprosessen og oppfølgingen jeg fikk av Nikolai som er faglig leder, det har vært en trygghet for meg som det siste tilskuddet i gjengen.

Moderne bad med skreddersydde løsninger. Kvadratiske flis på vegg og snekkerbygd badersominnredning i eik med tilpasset speilskap over.

Dette forteller kunden om Haakon som prosjektleder

  • Både Haakon og Nikolai har vært veldig fleksible, hyggelige og gode til å se løsninger og støtte underveis i prosessen. Prosjektleder tok på alvor våre behov og klarte å komme med gode forslag. Begge strakk seg for å få flest mulig rene linjer og hele flater, og det syns vi ble veldig pent. Vi har hele veien vært trygge på at alle som har vært involvert i prosjektet har vært solide fagfolk, dyktige håndverkere, og alle vi har møtt har vært hyggelige. Det gjenspeiles i resultatet.

    Tonje Larsen, Oslo | 2024

Bli kjent med oss

Bli bedre kjent med ansiktene bak prosjektene!

Møt menneskene her
?>

Lignende artikler