Bli kjent med

Bli kjent med prosjektleder Simen!

Under capsen finner man et kreativt hode som alltid har kunden i fokus, som tenker gode løsninger og som leverer høy kvalitet på alle sine prosjekter. Bli bedre kjent med prosjektleder Simen!

Bli kjent med prosjektleder Simen!
Ingrid Jakhelln

16. July 2020

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Med en yrkesstolthet ut til fingerspissene er han en feinschmecker når det kommer til godt håndverk. Simen Gløersen er utdannet tømrer med over 12 års erfaring, og er som prosjektleder i Lomundal med på å løfte standarden i bransjen for oppussing av bad og bolig. Har du fått Simen som prosjektleder? Da er du i dedikerte og dyktige hender.

«Leverer ikke fra meg noe som ikke er 100%».

 

Simen Gløersen er 30 år fra Asker, hvor han har vokst opp på Engelsrud, men bor nå i Vollen med sin samboer og datter. I tillegg til mange års erfaring fra bransjen, er Simen våtromssertifisert, og har god erfaring fra alle typer innvendige og utvendige arbeider. Med erfaring fra å drive eget håndverkerfirma er han strukturert og pro-aktiv i sitt arbeid som prosjektleder. Han er den nest eldste av 6 brødre, og på den måten kan man si at han har vært prosjektleder hele sitt liv. I tillegg til å være opptatt av å ha god kommunikasjon med kunden tar han eierskap til prosjektene og «ønsker ikke å levere fra seg noe som ikke er 100%» for å bruke hans egne ord. Denne innstillingen og stolthet for arbeid har resultert i mange gode tilbakemeldinger som dette:

Lomundal har totalrenovert et lite bad for meg i perioden februar-april. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet, ledet av prosjektleder Simen. De kom opp med gode løsninger, slik at vi fikk utnyttet mest mulig av plassen. Kommunikasjonen var god med raske svar og ukentlige oppdateringer. Det ble også lagt tilrette slik at vi kunne bruke toalettet mot slutten av oppussingsperioden. Veldig fornøyd med at det heller ikke ble noen forsinkelser, på tross av covid-19. – Anne Marte Sørskogen Stovner

 

Ser alltid etter den beste og ikke den enkleste løsningen

På spørsmål om hvorfor man bør velge Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt svarer Simen «fordi vi kan gi de en behagelig prosjektperiode hvor de aller fleste detaljer er avklart på forhånd, og når det dukker opp noe underveis presenterer vi alltid vår anbefalte løsning samtidig som vi informerer om utfordringen/endringen som må gjøres. Vi ser også alltid etter den beste og ikke den enkleste løsningen på utfordringen. På den måten opplever kunden oss som detalj- og løsningsorienterte, samtidig som vi viser at vi vil at resultatet skal bli best mulig for kunden”.

Sporty familiefar

Simen er en omgjengelig og sosial mann med mye humor hvor både latter og morsomme historier pleier å komme på løpende bånd. Med en enebolig i Vollen kommer han heller ikke unna å måtte bruke mye av fritiden på oppussing og nye prosjekter. Blant annet har han akkurat ferdigstilt oppussingen av en utleiedel i underetasjen. Simen er en sporty mann, og har i tillegg til å være en ivrig golfer spilt håndball aktivt i mange år og har også vært håndballtrener. Timene som er lagt ned på golf og håndballbanen kommer godt med i det daglige når han må løpe etter datteren på 1 år som nylig har lært seg å gå, da passer det fint å ha en pappa som er i god form.

5 kjappe spørsmål

Når vi spør Simen om hvordan en perfekt fridag seg ut svarer han «En sommerdag med skyfri himmel. Dagen starter tidlig på golfbanen med gode venner, etterfulgt av et par timer med lek med min datter. Etter at barna har lagt seg samles venner og familie til en sen middag med god mat og drikke, gjerne et selskap hvor de som er på besøk ikke kjenner sin besøkstid og blir altfor lenge».

Takk for at du ville bli bedre kjent med meg, jeg gleder meg til å være din prosjektleder! Hilsen Simen

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify
?>

Lignende artikler