Bli kjent med

Bli kjent med vår markedssjef Ingrid

Da corona-epidemien slo Norge i fjor valgte Ingrid å gå mot sunn fornuft, og sa opp jobben uten å ha noe å gå til. Så endte hun opp med drømmejobben hos Lomundal. Bli bedre kjent med henne her!

Bli kjent med vår markedssjef Ingrid
Ingrid Jakhelln

19. February 2021

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Ingrid er født og oppvokst i Bodø, og flyttet til Oslo i 2013 da hun var ferdig med videregående. Etter et år på Universitetet med europeisk samfunnsvitenskap ble hun fristet til å skifte beite, og tok en bachelorgrad i internasjonal markedsføring på BI, hvor hun tok siste året av graden i New York.

Etter at hun kom tilbake fra USA følte hun seg usikker på han hun ville gjøre, og landet etter hvert en jobb som kreatør hos United Influencers. Der tilbragte hun nesten to år, før hun så var klar for å finne på noe annet.

Jeg hadde fått god grunnleggende forståelse for markedsføring og merkevarebygging i min første jobb, og følte at jeg var klar for å jobbe for én merkevare i stedet for å sitte på 10 stykker samtidig, som du gjør når du jobber i byrå. Jeg ønsket å ha muligheten og tiden til å gå i dybden og gjøre en grundig jobb.

 

Da corona-epidemien tok Norge gikk det bare en måned med hjemmekontor i hennes forrige jobb før hun bestemte seg for å gå mot fornuften, og si opp jobben sin uten å ha noe å gå til.

Hun brukte en del av sommeren på å søke jobber, noe som ikke var så enkelt på den tiden, da det både var en usikker tid og ikke så mange som ansatte. Hennes tidligere sjef kjenner Nikolai her hos Lomundal, og hadde fått nyss om at det vill komme en ledig stilling her, og innen to uker landet Ingrid stillingen.

Det var litt skummelt å si opp den forrige jobben min uten å ha noe å gå til, men jeg tror veldig på at dersom du tar en risiko for å gjøre noe bra for deg selv, vil du få tilbake for det, og det vil alltid løse seg. Jeg husker da Bjørnar ringte meg et par dager etter intervjuet og lurte om jeg kunne komme på jobb uken etter. Det var gøy!

 

Stor respekt for de som kan produsere noe av høy kvalitet

Vi snakker om hva hun liker best med den nye jobben sin hos Lomundal, og til dette svarer hun at det hun liker aller best er det at det er litt utenom det vanlige på to måter. Det er for det første ikke et sted hun trodde at hun skulle ende opp i utgangspunktet, men hun trives utrolig godt. For det andre påpeker hun at Lomundal er en bedrift utenom det vanlige. Det er en ganske tradisjonell bransje, hvorav Lomundal er alt annet enn tradisjonell. Det synes hun er kult.

Vi får gjøre masse morsomme ting som ingen andre i bransjen har gjort enda, og jeg får holde i mange av disse prosjektene. I tillegg til dette er jeg en estetiker og en smule perfeksjonist som har stor respekt for de som kan lage ting som har høy kvalitet og ser vakkert ut, og det respekterer jeg veldig med både gode håndverkere og prosjektledere. Det skaper bærekraftige resultater som folk kan få glede av lenge.

 

Utover dette vil hun også påpeke at det er en utrolig flott gjeng som jobber hos Lomundal, selv om de i disse tidene ikke har fått sett så mye til hverandre. Uavhengig av det er det et flott team med mennesker som ønsker å få til mye, og som har en felles visjon hvor bedriften skal, forteller hun.

Ingrid ser ut av vindu. Ingrid jobber som markedskoordinator hos Lomundal.

Å vite at du har fagpersoner som ordner det for deg

Vi spør Ingrid hvorfor hun mener at kunder skal bruke Lomundal som utførende aktør på sitt prosjekt, og til dette starter hun med å påpeke at hun føler det samme som mange av hennes kolleger; at Lomundal er en trygg aktør og gå for når man skal gjøre en investering som å pusse opp badet eller totalrenovere en bolig.

I tillegg til dette mener hun at det å bruke en slik aktør gir deg som person «peace of mind», at du kan vite at du har fagpersoner som ordner det for deg. Du trenger ikke sette deg inn i alt, og du kan fortsette hverdagen din. Lomundal har kontroll, og du trenger ikke å stresse.

Ut av komfortsonen

Vi begynner å snakke om hvilke minner hun har fra jobben så langt, og hun forteller om én ting hun aldri kommer til å glemme.

Da jeg kom på intervju, og kom inn på møterommet på kontoret ser jeg at det står masse podcast utstyr der, og jeg tenker «hva er det som skal skje her?». Det var ikke akkurat noe jeg hadde forventet å se hos en entreprenør. Jeg elsket ideen om å lage en podcast om oppussing, men var ikke forberedt på at jeg skulle lage den og være programleder. Det var utenfor min komfortsone. Men jeg liker å få en utfordring, og nå er den endelig kommet ut. Jeg håper mange liker den og at de som hører på føler at de lærer noe!

 

Her kan du se første episode av podcasten vår.

En perfekt fridag

En perfekt fridag for Ingrid er en sommerdag i Oslo, hvor hun står opp tidlig og går tur i de stille gatene rundt der hun bor med hunden sin og hører på en podcast.

Hun forteller så at hun pakker en bag med en bok, litt god mat og en flaske vin, før hun så tar båten ut til Hovedøya med noen venner. Der ligger de i solen hele dagen og koser seg, før de så drar hjem til en av dem for å lage middag sammen, og kanskje de går ut et sted i nærheten og tar en drink før kvelden avsluttes.

Fem kjappe

Takk for at du tok deg tid til å bli bedre kjent med meg! – Ingrid

Podcast om oppussing

Sjekk ut Lomundals podcast for å få en innføring i oppussing!

Hør podcasten på Spotify
?>

Lignende artikler