Cecilie på Fjellhamar får moderne bad

Da Cecilie kjøpte sin nye leilighet på Fjellhamar, hadde hun planer om å pusse opp badet så snart som mulig etter overtakelse. Lomundal kunne imøtekomme ønskene hennes, og startet allerede dagen etter hun hadde fått nøklene. Resultatet ble et større bad med tidløse materialer.

Nøkkelinfo

  • Sted: Fjellhamar
  • Periode: 2023
Baderom
Cecilie på Fjellhamar får moderne bad - Bilde

Ville starte oppussing så raskt som mulig

Cecilie visste at hun ønsket å pusse opp badet i den nye leiligheten sin på Fjellhamar. Hun hadde sett andre leiligheter fra samme bygg hvor wc rom, gang knyttet til wc rommet og bad hadde blitt slått sammen til et større bad, og hun ønsket å gjøre det samme. Hun kontaktet Lomundal i god tid før overtakelsen, slik at hun var sikker på at vi kunne sette i gang arbeidet så raskt som mulig etter hun hadde fått nøklene. Lomundal kunne imøtekomme ønskene hennes, og startet totalrenoveringen av badet allerede dagen etter etter hun hadde overtatt ny bolig.

Pusse opp badet? Her er alle oppgraderingene som tar badet ditt til neste nivå!

  • Jeg tok kontakt med Lomundal i god tid før overtakelse, med et håp om at de hadde ledig kapasitet til å starte prosjektet så snart jeg hadde fått nøklene. Det gikk heldigvis bra!

    Cecilie

Detaljbilde fra bad med lyse fliser på vegg og baderomsinnredning i eik med sorte håndtak. Utført av Lomundal.

Fikk godt inntrykk av Lomundal

Da Cecilie skulle finne en entreprenør til å ta prosjektet hennes, brukte hun mye tid på nett og søkte på “totalrenovering av bad” blant annet gjennom Google og Instagram. Der dukket Lomundal først opp, og hjemmesiden og referansesakene der vekket interessen hennes.

– Jeg ønsket å totalrenovere badet før jeg flyttet inn i leiligheten. Lomundal hadde mulighet til å starte dagen etter overtakelse, og det spilte en stor rolle for meg når det gjaldt hvilket firma jeg skulle velge. Jeg fikk også et godt inntrykk av salgssjefen på befaringen.

Moderne bad med lyse fliser, baderomsinnredning i eik og sorte detaljer på knagger, stikk og armatur. Utført av Lomundal.

Fant inspirasjon på Instagram og Pinterest

Cecilie ønsket seg et lyst og tidløst bad, og brukte mye tid på Instagram og Pinterest for ideer og inspirasjon. Hun dro innom flere baderomsbutikker og det var blant annet der hun fikk idéen om å ha samme flis på gulv og vegg.

– Jeg kom over flere bilder med flisen Nordic Stone Islanda, og syns de var veldig fine sammen med møbler i eik. Jeg ønsket sorte detaljer på armaturer, dusjvegg og håndtak for å skape et moderne uttrykk. I wc-sonen ønsket jeg å gå for hvite detaljer, forteller Cecilie.

Baderomsinnredning og dusjaramatur er kjøpt hos Oslo VVS. Armaturer til servant er gjenbrukt fra tidligere bad.

Pusse opp badet? Her er alt du må vite på forhånd!

Fornøyd fra start til slutt

Cecilie forteller at allerede fra første møte med Lomundal med befaringen med Jørn, skjønte hun at Lomundal var et profesjonelt og trygt firma. Tilbudet opplevde hun som ryddig og forståelig, og hun følte seg trygg som kunde på hva hun signerte kontrakt på.

– Jeg fikk tett oppfølging og god informasjon med ukentlige oppdateringer fra prosjektleder Trond. Han var lett tilgjengelig, ga meg gode tips til løsninger og jeg følte meg godt ivaretatt som kunde fra start til slutt. Håndverkerne kom alltid til avtalt tid. Jeg kommer helt klart til å anbefale Lomundal videre!

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?

    Ved å huke av her godtar du at vi bruker din data i markedsføringstiltak. Vi vil ikke dele din data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernserklæring.