Arealeffektivt og moderne bad med jordtoner

Frida hadde lenge vært i tvil med om hun skulle gjøre enkle forandringer på badet, eller gå for en totalrenovering. Valget falt på en totalrenovering og pusse opp badet fra start igjen, i regi av Lomundal. Det har hun ikke angret på.

Nøkkelinfo

  • Sted: Torshov
  • Periode: 2020
Baderom
Arealeffektivt og moderne bad med jordtoner - Bilde
Bad med vaskemaskin og dusj, utført av Lomundal.

Frida bor på Torshov, og hadde lenge vært i tvil om hvordan hun skulle pusse opp badet sitt. Hun ønsket å få inn en vaskemaskin, og vurderte derfor å bytte innredningen. Badet ellers var i helt ok stand, og hun følte seg usikker på om hun skulle gå for en totalrenovering eller ikke. Til slutt falt valget på en totalrenovering, og Lomundal fikk jobben med prosjektleder Nikolai i spissen.

  • Jeg valgte å gå for en totalrenovering. Jeg ville gjøre det så rimelig som mulig, men skjønte raskt at jeg trengte en prosjektleder som kunne hjelpe meg med all koordineringen.

    Frida

Følte at Lomundal var en trygg og profesjonell aktør

Å totalrenovere badet var helt nytt for Frida, og føltes som en litt skummel avgjørelse. Hun var bekymret for prosessen, og hvilke eventuelle problemer som kunne oppstå med skjulte kostnader i løpet av prosessen. Hun fikk flere firmaer på befaring, men kjente seg usikker på de hun hadde snakket med.

–  Jeg fikk anbefalt Lomundal av Oslo VVS da jeg var der for å se på baderomsinnredning. De hadde et godt utvalg og dersom jeg brukte Lomundal som entreprenør ville jeg få en bedre pris på interiøret. Da jeg fikk Lomundal på befaring fikk jeg med en gang inntrykk av at dette var et profesjonelt firma.

 

Ønsket seg et moderne og arealeffektivt bad

Frida forteller at hennes nye bad skulle gi en behagelig følelse av luksus. Hun var opptatt av å finne fliser som ga et rolig og behagelig inntrykk, uten å skille seg ut for mye. Hun syns det var litt vanskelig å ta så mange beslutninger rundt utseendet, og forteller at hun både fikk god hjelp fra vår prosjektleder Nikolai, samt en av de ansatte hos Oslo VVS som hun ble anbefalt å prate med. Her fikk hun også god hjelp med å holde seg innenfor budsjettet sitt.

Opplevde at Lomundal er villig til å strekke seg langt for kundene sine

For Frida var det skummelt å bruke så mye penger, men med Lomundal og egen prosjektleder, så føltes prosessen trygg. Hun hadde god kontakt med prosjektlederen sin hele veien, og opplevde at Lomundal er villig til å strekke seg langt for sine kunder, mer enn hva hun hadde forventet som en minimumskrav.

– Jeg er veldig fornøyd med prosessen, og har ingenting å klage på. Ut fra hva jeg har hørt om andres erfaringer rundt oppussing, hadde jeg forventet flere utfordringer underveis, og jeg er derfor veldig fornøyd med det Lomundal leverte. Jeg vil på det sterkeste anbefale Lomundal til alle jeg kjenner! Det er en profesjonell gjeng som har yrkesstolthet.

Lignende prosjekter

Book gratis befaring

Book gratis befaring

Har du generelle spørsmål rundt ditt prosjekt?