Kan jeg være prosjektleder selv?

Ja, du kan være din egen prosjektleder når du skal pusse opp. Mange huseiere velger å styre oppussingsprosjekter selv. Dette kan være en effektiv og kostnadsbesparende tilnærming, men bare hvis prosjektet er relativt enkelt og ikke krever koordinering av flere fagfolk.

Men hvis prosjektet involverer flere håndverkere og spesialiserte fagavdelinger, anbefaler vi på det sterkeste å engasjere en totalentreprenør. Totalentreprenører har ofte et etablert nettverk av pålitelige underleverandører og evnen til å koordinere komplekse prosjekter effektivt. De har også erfaring med å sikre at alle involverte parter arbeider sammen sømløst, noe som kan være en utfordring for en uerfaren prosjektleder.

I tillegg har store entreprenørselskaper ofte bedre forhandlingskraft når det gjelder å få håndverkere til å møte opp til avtalt tid, noe som kan være vanskeligere for enkeltpersoner uten etablerte bransjerelasjoner.

Om du ønsker kvalitetshåndverk og planlegger å gjøre endringer i din bolig eller forretning, og ikke ønsker å håndtere kompleksiteten og tidsforbruket som følger med å være egen prosjektleder, kan vårt firma tilby prosjektledelsestjenester. Vi tar hånd om alle aspekter ved prosjektet, fra start til slutt, og sikrer at arbeidet blir utført til høyeste standard.