Bli inspirert

Tre stiler til baderom vi liker nå

Skal du snart igang med oppussing av bad, men sliter med å finne inspirasjon? Fortvil ikke, vi har nemlig plukket ut tre stiler til badet vi liker som kanskje kan sette deg i riktig retning. Se bildene fra Pinterest og bli inspirert!

Tre stiler til baderom vi liker nå
Ingrid Jakhelln

30. August 2022

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Å pusse opp badet er ingen lek, og det er mange valg som skal tas. Bruker du Lomundal som din totalentreprenør kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger til alt som skal skje bak vegger og gulv. Vi legger fliser og monterer alt som skal på plass, men når det gjelder valg av flis, baderomsinnredning, armaturer og så videre må kunden selv velge hva de ønsker seg.

Noen velger kanskje å bruke interiørarkitekt til å hjelpe til med å ta disse valgene, men dersom du skal stå for denne jobben selv er det viktig å bruke god tid på å planlegge og finne ut hva slags stil du ønsker å gå for. Lag deg et moodboard med bilder av ting du liker og sett det sammen til akkurat ditt drømmebad.

I denne artikkelen finner du tre stiler vi liker for tiden, men vi har også samlet flere stiler og mer inspirasjon på vår Pinterest profil. Så ta gjerne en titt der også og bli inspirert!

Avlange fliser på badet


Vi har fått dilla på avlange fliser om dagen, og ser mer og mer av dette på flere bad. Disse er flotte i kombinasjon med våtromsmalte vegger eller fliser i store formater, som kan være med på å skape egne soner på badet. Her finnes mange flotte alternativer, både glatte og matte, i tillegg til mange spennende farger. Husk også at disse flisene kan legges på ulike måter, som for eksempel både vannrett, loddrett og i fiskebensmønster!

Bad med farget marmor


Marmor trenger på ingen måte bare være hvit eller sort. Det finnes utrolig mange flotte fargevariasjoner i marmor, som for eksempel den norske marmoren fra Fauske i rosa toner eller blågrå. Hvis budsjettet strekker til er det mange kreative måter å bruke marmor, enten på gulv, i dusj, i hyller eller som benkeplate eller en plassbygd vask. Vi sier ja takk til alt!

Retro stil på badet


I motsvar til trenden med store fliser som bare blir større og større har du disse freshe badene i retro stil. Dette betyr altså mindre kvadratiske fliser eller vannrette, kanskje også med en kontrastfarge på fugen om du tør. Det finnes mange måter å løse stilen på, så ta en titt på tavlen vår på Pinterest for mer inspirasjon dersom dette kan være noe for deg!

Det er lett å bli påvirket av trender og det man ser på nett og sosiale medier, men ha alltid med deg når du skal totalrenovere badet at dette rommet er kostbart å pusse opp, det skal gjerne vare i 20 år og det å gjøre endringer er ikke like enkelt som på andre rom. Det er først og fremst du som skal være der, og da er det viktig at valgene du tar reflekterer din smak og omgivelsene du trives i.

Trenger du hjelp fra en interiørarkitekt setter vi deg gjerne i kontakt med noen vi kan anbefale, slik at du føler deg i trygge hender.

Vurderer du å pusse opp?

Ta kontakt med oss og bestill gratis befaring i dag.

Book gratis befaring
?>

Lignende artikler